Ими ли във форума хора които се занимават със SAP
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
Ими ли във форума хора които се занимават със SAP
Имам предвид консултанти или дивилопъри 

- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
Познавам човек който работи тук http://www.sap.com/bulgaria/index.epx
- raziel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ludia написа:нашата фирма работи със САП, аз конкретно неимаме ИТ отдел, които правят справките които са ми нужни.... ама кажи ако мога с нещо да помогна?
Хора не мога да ви разбера, не сте ИТ, обаче предлагате помощ без да разбирате че вашето ИТ не може да хвърли боб за да разбере, какъв е САП , кой модули са сложени, какъв е бакенда, и още куп неща...
Ние си имаме САП отдел и подържаме сървъри таркалящи САП, но това не означава че те могат да помогнат на този колега защото изобщо не са запознати с неговият environment.
Да не говорим че САП специалистите са едни от най скъпо платените, и безплатни съвети няма...
П.С: Хората който правят справките не са ИТ, а се наричат data analyst

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
raziel написа:Ludia написа:нашата фирма работи със САП, аз конкретно неимаме ИТ отдел, които правят справките които са ми нужни.... ама кажи ако мога с нещо да помогна?
Хора не мога да ви разбера, не сте ИТ, обаче предлагате помощ без да разбирате че вашето ИТ не може да хвърли боб за да разбере, какъв е САП , кой модули са сложени, какъв е бакенда, и още куп неща...
Ние си имаме САП отдел и подържаме сървъри таркалящи САП, но това не означава че те могат да помогнат на този колега защото изобщо не са запознати с неговият environment.
Да не говорим че САП специалистите са едни от най скъпо платените, и безплатни съвети няма...
П.С: Хората който правят справките не са ИТ, а се наричат data analyst

както казах имаме отдел който се занимава със сап. ако колегата има въпрос, може да ми го зададе, аз да го предам където трябва и ако може да му се помогне - добре, ако не здраве да е.... а дали се плаща или не, това си е моя работа, щом съм поел ангажимент да помогна, не твоя

а за хората които правят справките, при нас са в ИТ отдел, понеже и с други неща се занимават, ама ако знаеш по-добре от мен ОК
- raziel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Изобщо не се заяждам, просто ми е страно.
Доста години се занимавах с ИТ и винаги ми е било страно когато хора като теб насочат някой които трябва да пита нещо. Без да си дава сметка че всяка една "среда" е уникална и не можеш да помогнеш на някой освен ако не става дума за тва как да си пусне примерно IIS.
A особено в САП нещата са още по мътни. И това че вашата фирма има "ИТ" отдел които ви прави ОЛАП и Кубове е страхотно, но те не биха дали абсолютно никакъв съвет на човек които не е част от вашата компания.
Както обаче каза колета ставало дума за професионално насочващ, за което всеки който е в ИТ средите би му го дал.
Със здраве...
Доста години се занимавах с ИТ и винаги ми е било страно когато хора като теб насочат някой които трябва да пита нещо. Без да си дава сметка че всяка една "среда" е уникална и не можеш да помогнеш на някой освен ако не става дума за тва как да си пусне примерно IIS.
A особено в САП нещата са още по мътни. И това че вашата фирма има "ИТ" отдел които ви прави ОЛАП и Кубове е страхотно, но те не биха дали абсолютно никакъв съвет на човек които не е част от вашата компания.
Както обаче каза колета ставало дума за професионално насочващ, за което всеки който е в ИТ средите би му го дал.
Със здраве...
Ludia написа:raziel написа:Ludia написа:нашата фирма работи със САП, аз конкретно неимаме ИТ отдел, които правят справките които са ми нужни.... ама кажи ако мога с нещо да помогна?
П.С: Хората който правят справките не са ИТ, а се наричат data analystкъв ти е проблема немога да разбера ?!
както казах имаме отдел който се занимава със сап. ако колегата има въпрос, може да ми го зададе, аз да го предам където трябва и ако може да му се помогне - добре, ако не здраве да е.... а дали се плаща или не, това си е моя работа, щом съм поел ангажимент да помогна, не твоя![]()
а за хората които правят справките, при нас са в ИТ отдел, понеже и с други неща се занимават, ама ако знаеш по-добре от мен ОК
Върни се в “ОФФ-Топик - други”