1.За всеки който иска да си направи сървар за CS на БТК му е нужна следната програма - Изтегляте си програмата - (HAMACI 1.0.2.4-bg) от интернет на адрес - http://www.download.bg Или друг сайт.
2.Изтегляте и инсталирате - като четете внимателно ко ви пита програмата; и слагате което мислите че е редно и инсталирате.
3.Натискате копчето в ляво долу за пускане на програмата-изписва -сондиране
4.Влизате на триъгълничето долу Присъединиаване към мрежа и пишете:
5.Име на мрежата : fbi-team-club-varna.dir.bg
6.Парола : 0000 - това е эа моята мрежа
7.Вече сте свързан към мрежата - HAMACHI - по скоро в моята мрежа -всеки може да си съэдаде собствена. -След време преинсталирането на компа губи даденото IP: но мрежата си остава и макар с новото HAMACHI си полэвате старата мрежа - с новото IP:
9.За да се влезе във вашият сървар е нужно секи играч да има такава програмка за да успее да ви конекне.
10. Пуска се сървара на counter strike нагласяте порта си :27017- или 15-16-17 крайните цифри.
11.Пишете (RCON) на полето пасворд и махате отметката античит за повече играчи да влизат и давате ОК.
12.Пускате хамъчито и давате IP:-тo което пише на HAMACHI-то ви,и го давате на човека които иска да се конектне към сурвара ви примерно 00.000.000.00:27017 -накрая се добавя и порта на вашият сурвар и той влиза като купира това- (conect 00.000.000.00:27017) в конзолата на играта си. -конэолата се отваря с копчето под аскейп.
13.Эа всеки нераэбрал да ме пита на лично - нека тук се дават само IP:-та от пуснати сървари и хамачита эа да може всеки който му се играй да влиэа си джитка.
П. П. Елате в моя сървар пускайте хамачито и влиэайте, но да энаете че хамачи и сървара ги спирам не бачкат нон стоп. Който му е скука и иска да поиграем да ме потърси на скайп;maznia_bg
Име на мрежата; fbi-team-club-varna.dir.bg
Парола; 0000
Моля хората иэполэващи хак,спид и эавранени пароли просто да не влиэат. А това е сайта ми; www.fbi-team-club-varna.dir.bg

counter strike эа БТК абонати
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Върни се в “ОФФ-Топик - други”