Трябва ми помощ за Балкан 50 кубика

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Zoran
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Zoran » Пет 22 авг 2008 12:25

По нанагорнище : Балкан пее, моторист плаче
По нанадолнище: И аз съм мотор!
:048:

olumfri
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот olumfri » Пет 22 авг 2008 12:57

Сега айде без тъпи коментари. Въпроса ми беше напълно сериозен.

Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот тръба » Съб 23 авг 2008 2:15

Колега, искрено ти съчувствам! :( Ще бъдеш облян не само в пот, ами и в масло. За в София с този/това/туй нещо, си е самоубийство! Една година карах(т. е. ремонтирах) Б50 и накрая го размазах с шутове и тукати в едно мазе :bishop :lool Не е било нито веднъж, да се прибера с бели ръце! :mad: :censored: :censored Даже звука дразни(ако някога запали), едно такова смесено между дрънкащи сегменти, давещ двигателя карбуратор, сбъркани обороти, много шум...От Поло на Балкан- :roll: :No
Всъщност, ако си инат, ще станеш майстор-ИСТИНСКИ. Когато не иска да запали, помогни му с кибрит. mhihi Този такова, нищо не мога да му похваля, може би само кабинката на фара ме кефи. mhihi
Разправяте, че Карпати е най-големият боклук?...ммнеее не мисля-Люлинка, Вятка, Рига... :idea:

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

re

Мнениеот amikus » Съб 23 авг 2008 10:33

Как се става истински майстор?Поредицата е следната балканче,москвич,жигула,волга,зил и вече си квалифициран :lol: :lol: :lol: Баце толкова ли неможа да намериш 500 лева за един скутер???Тва нещо става само за старо желязо.

Потребителски аватар
vw_Krasi_vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_Krasi_vw » Нед 24 авг 2008 13:24

:lol: :lol: :lol: ахх как ме е яд, че нямам снимка на моя дзвер от 80s години,нямаше кой да ме бие с него от 50 кб. моторетки включително и един симсон ендуро на един приятел,как се замислих каде ли е сега моторетката ???преди години я дадох на един приател да ходи на работа с нея.
Току що му звъннах, моторетката е на вторични от преди 6 г.
голем дзвер беше :lol: :lol: :lol:
като тръгнех сутрин за училище и нещо не ми хареса как върви се връщам и сменям бутало и сегменти , не можех да се примиря че на някой моторетката ще бяга повече от моята :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”