Измамници! Пазете се !

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
///HAMANN///
Автомобил:
Двигател: AFN

Измамници! Пазете се !

Мнениеот ///HAMANN/// » Вто 09 сеп 2008 21:08

Здравейте колеги през уикенда си бях във Велинград и там пред къщата на гаджето на братовчедка ми пристига черна кола (пича неможа да ми каже марка) със Софийска регистрация момчетата се представили като работници в някаква фирма от която М-тел взимат пари при полужение че не си си плащал гсм-а , а тази фирма те съди и се разправя за парите както и да е вадят документи всичко и му казват че дължи 200лв (а той не дължи и стотинка на Мтел) от там се разправяли и те му казали че пак ще дойдат от там пича ми звъни свързваме се с една приятелка която е доста "горе" в М-тел и тя ми вика че изобщо тая фирма не се занимава с М-тел а друга фирма която ти праща 2 заповеди и после те съди , както и да е тия глупаци не са идвали пак , но все пак ви предопреждавам не давайте пари на такива колкото и достуверни документи да извадят и най вече пазете по-възрастните щото те може да се вържат :wink:

Извинявайте за дългия пост , но мисля че не е лошо човек да е предопреден за поредната хитра измам , със здраве :P
както го беше написал, реших че заплашваш изманиците генерално...mod edit: vaskoto1

Потребителски аватар
blue_shadow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот blue_shadow » Вто 09 сеп 2008 21:27

А стига бе :shock Къде точно във Велинград е станало това? Последните 2 седмици тук хванаха 2ма телефонни измамници! :laser

Потребителски аватар
///HAMANN///
Автомобил:
Двигател: AFN

Мнениеот ///HAMANN/// » Сря 10 сеп 2008 0:31

До най-клуб на 2 пресечки :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”