Вижте какво е готинко - ама скъпооооооо
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- koko jumbo
- Автомобил:
- Двигател:
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
идеята му е че можеш да се придвижваш в много големи сгради
тука нямаме такива ама примерно в ню йорк.
също така планирането е в бизнес центровете или самите центрове на градовете (които са много по-големи от тук) да няма коли и точно с такива джаджи да се предвижват хората или например с "ходещи тротоари" като на летищата защото примерно от офиса да отидеш до банката на 1.5км не си е малко и после да хапнеш например още 2км и т.н.
има хляб в това нещо но за тук си е екзотика и глезорийка
тука нямаме такива ама примерно в ню йорк.
също така планирането е в бизнес центровете или самите центрове на градовете (които са много по-големи от тук) да няма коли и точно с такива джаджи да се предвижват хората или например с "ходещи тротоари" като на летищата защото примерно от офиса да отидеш до банката на 1.5км не си е малко и после да хапнеш например още 2км и т.н.
има хляб в това нещо но за тук си е екзотика и глезорийка
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имах удоволствието да го покарам малко на изложението - много интересно се оказа! Просто бях удивен. Е, вярно, може да се пребие човек, ама пък иначе е голям бъзик
И голяма скорост развива - към 40 км/ч ги лепи от раз!
И ако си пада човек по екстремните изпълнения, бих казъл че може и да се смъкне някое друго килце в опити да го управляваш... не е съвсем мързелива работа.

- silent
- Автомобил:
- Двигател:
nii написа:егати пичовете най-евтиния е 10444 лв с ддснай скъпия 14582 лв.... че за тия пари ще си купя една лада нива и ще ми останат 2582 лева да почерпя
Ще трябва да почакаме известно време докато го гепнат братята китайци и се появи на сносна цена. Инак е голям кеф да се кара такова и аз се повозих на автоизложението. Примерно спокойно човек може да ходи на работа с него според мен е почти безплатен транспорт.
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”