Набирам работници за работа в Франция.Срок до 26.09

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
momo 1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот momo 1 » Чет 18 сеп 2008 8:22

radotom написа:Хора, колегата е тук, в този форум, от далечната 2005-а година...
Нещо... много ме съмнява да тръгне да се прави на интересен на място, където всички го познават, той всички познава и където (явно) обича да бъде!
Изчакайте да даде отговор и тогава слагайте нарицателни на организацията, моля.
А и никой не може да си позволи да е 24 часа он-лайн във форума... (дори и аз! :lol: )

А ве то и аз съм от същата дата горе долу ама да не би да ма познаваш ?
освен това човека пише че се носи само храна друге разноски нямаш та дори и балон да е поне желаещите ще отидат до франция безплатно на екскурзия :lol:

Потребителски аватар
dj_nako
Автомобил: Golf 5 tsi
Двигател: BMY 2007

Мнениеот dj_nako » Чет 18 сеп 2008 11:05

Отново казвам 4е фирмата не е фалшива,просто си попълвам бройката с още 10 човека,а и с опитвам да помогна на колеги от форума търсещи работа в странство.Ако не мога да ви убедя че не съм фалшива фирмя предлагам да доведа шеф-а(майка ми)на една среща на русенските колеги и ако те се убедят в това че вс е истина да драснат тук по 1 ред в знак на повърждение на вс което съм казал.

Ако има колеги от гр.Харманли да отидат в село Изворово и да попитат в местната кооперация коя фирма засади тяхното 800декарово лозе да видите 4е ще кажат:фирма Винексперт.

Потребителски аватар
Съмнителният
Автомобил: Bora 4 motion
Двигател: BDE 2002

Мнениеот Съмнителният » Чет 18 сеп 2008 11:50

35 евро х 1,95583 = 68.45 лв.Е, как ще ме впечатлиш да отида, като и тук в момента ги получавам тези пари.Че те социално слабите взимат толкова.Успех на късметлиите, които ще заминат.

novia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот novia » Чет 18 сеп 2008 11:56

Малко са парите брат не се сърди :wink:

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Чет 18 сеп 2008 22:55

Радотом прав си за всеки влак си има пътници...
нормално е че ще иска да се върне там твоят познат,ако да кажем не е от много голям град е свикнал да оди вечер до хоремака уикенда до големия град и те така-яко рекламки телевизия и шоуто на слави,аре са влезе и компютара та поне може да си подбираш информацията ...
та кат е заминал там и му е добре заплащането щото кат гледа франце телевизион и си му е екстра...сичко у джеб

Да ама батя ти кат замина за Италия в далечното 1997 лето и на скромнаТА възраст от 20 години,той свикнал на разгулен живот :twisted:
аре почва се ходения До флоренция ,Болоня,диско миско парти колица папане ,еле па кат додат намаленията на дрехи сърце не ти дава да подминеш магазина... :wink:

Равносметка-след 8 години престой мама ми прати пари да се върна :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Ама съм разгледал бая Цяла Италия малко франция,малко испания най-вече Барса и най ми ареса Монте Карло,не ми се връщаше при скапаните жабари :twisted:

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Чет 18 сеп 2008 23:38

не желая да правя антиреклама ,но тук във Франция има закони които се спазват и няма фирма която да предлага такива условия за такова работно време и такова заплащане-това е подсъдимо тук а и си има специални комисии които следят за такова експлоатиране
колегата от бяла трябва да го знае много добре ,защото по4ти вси4ки от неговия град са във Франция и палма де маиорка и всеки е компетентен с правилата във френско

Потребителски аватар
GOLF@
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GOLF@ » Пет 19 сеп 2008 9:36

Това е експлоатация!!!

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пет 19 сеп 2008 9:39