mp3 player за без пари

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Чет 19 яну 2006 15:51

netizen написа:piss на Метро тогава... :(

Защо бе, плеерчето все още работи. На познатия ми прехвърли 6 месеца и чете все още без проблем доста понадрано CD RW

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Чет 19 яну 2006 20:21

Мене ако питате копувайте марково за да не се ядосвате после!!!На мене като си купих колата бащата на жена ми ми подари един Roadstar CD, MP3.Изкара година и половина и вече прави проблеми!!!Зори се при четенето на МП3 дискове.В интерес на истината RW-тата ги чете по-добре отколкото R-вете.Има голяма вероятност да се е замарсило окото ама един път като се почне и после се стига само до изхвърляне!!!Мене ако питате не се хвърляйте на тези ефтини плейари. Иначе моя струваше около 300 лв, което хич не е ефтино.Мене ако питате бих събрал някой лев повече и бих си взел някой по прост модел на JVC или Panasonic !

п.п. Мисля че проблема основно идва от дупките!!!

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Чет 19 яну 2006 23:09

Колега именно затова го взех с 2 та порта SD i USB пъхаш памтта и нямашгрижи. Каквото и да вземеш бай ти Лазар след максимум 2 години ще ти прави номера, защото и той е китайски.

Потребителски аватар
anger
Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
Двигател:

Мнениеот anger » Пон 23 яну 2006 14:58

Понеже поех ангажимент към колегата FELIPE, пък и за всички останали мога да кажа, че моят съученик каза много хубави неща за тези CD - та. Каза ми, че бумкат много яко, работят доста надеждно и се спуква да продава от тях. Наистина са китайски, но при положение, че искате евтино, ново и що - годе качествено озвучаване си струва да се насочите към марката Нипон. Харчат се много, дилърите му постоянно го натискат за количества и не може да им смогне. За цена не може да се пазари, за няколко бройки не може да прави отстъпки, така че кой откъдето може да купи - да взима. Лично аз също се замислям за едно такова за астрата, макар че съм фен на марковото и на голфа съм си сложил JVC само CD без mp3 - вече е на година и 8 месеца, има още 4 месеца гаранция и работи повече от перфектно.

Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Пон 23 яну 2006 18:56

Благодаря колега anger аз все още не съм взел.
Миналия четвъртък се бях насочил към едно Сони(2250) от промоцията на Техномаркет и Технополис,но в Технополис нямаше а във втория се опитаха да ми направят една врътка -сложили етикет от 3350(239лв.) на 2250(199лв) и ме убеждават че толкова струва.
Абе ужас ,все едно че съм на пазар ,а не в голям магазин...
Внимавайте като пазрувате от Техномаркет :!:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”