Хъски

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
divaka
Автомобил: VW Corrado
Двигател: 16vG60

Мнениеот divaka » Пет 03 окт 2008 15:02

аз имам Хъски ,значи ако го гледаш в апартамент ,трябва да си прежалиш половината мебели :D освен ако не го държиш в коридора
това че са своенравни е абсолютно така,кво то си науми го прави не помага нито бой нито нищо,в парка на последък не го пускам изобщо без кайшка защото ми омръзна да викам като некой ненормален след него а то да се прави че изобщо ме няма,а до като го прибера губя поне по половин час и обикновенно ми го хваща някой друг човек с куче защото при мен отказва да идва ,(иначе ходи след мен ама тръгна ли да го хващам забрави),мойто е на година и 5 месеца ,и през това време сме сменили една холна гарнитура защото я изяде цялата буквално,започна секцията,5,6 чивта обувки,кабели 2 дистанциони и още неща който не се сещам,иначе като изключим тези малко подробности са много яки :D :D :D кучеета,аз го храня със вичко общо взето ,купувам му от консервите с храни ,суха храна и ядене което и ние ядем ,не отказва нищо .но ти казвам ако е в апартамент по добре да си избереш друга порода . те това е Макси http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=4644492

marioet
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marioet » Пет 03 окт 2008 16:55

chefito написа:
marioet написа:Много красиво куче но чувам от познати че миришело повече от другите псета.А за име Аркан много ми допада :wink:

а, ако е женско Цеца Разнятович....

може и Лепа Брена или Драгана Миркович в краен случай Лили Иванова:twisted:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”