Адвокат за обжалване на наказателно постановление?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
oho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Адвокат за обжалване на наказателно постановление?

Мнениеот oho » Вто 07 окт 2008 9:58

Здравейте

Може ли някой да ми препоръча точен адвокат. Обжалвам едно наказателно постановление и датата на делото е 30-ти октомври. Имам един адвокат, който ми помогна с писането на жалбата и ми каза ако искам към него пак да се обърна, но бих искал и вие, колеги, да препоръчате някого, за когото знете че си разбира от работата.

Ще ви разкажа набързо случката - през лятото ме спряха на входа на София когато идвах по магистралата от Пловдив. Имаше ограничение 60, а аз се движих с 89. Това става на караулката към 1:00 вечерта. Засякоха ме и там ми писаха акт. Поех си отговорността и полицая ми каза, че това се наказва с няколко точки и глоба. Когато след време отидох да си взема наказателното постановление в него пишеше, че искат да ми вземат книжката за 1 месец (това е наказание ако се кара с 31 км и нагоре над ограничението, а аз карах с 29) и че е станало в населено място, докато караулката е преди входа на София. Имаше и няколко други абсурда в НП, които са описани в жалбата.

Знам че сега някой ще каже, че си го заслужавам и т.н. защото съм карал бързо, и оправдания от типа, че беше късно и нямаше коли няма да важат. Поемам си отговорността, но това накзание не съответства изобщо по закон на нарушението, което съм извършил.

Понеже за пръв път ми се случва нещо такова не съм много в час как протича делото и затова бих се радвал на подкрепа на кадърен адвокат. Ще се радвам да препоръчате...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”