Много странен случай с открадната кола. Моля, за съвет.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
bomini
Автомобил: Audi A4 Quattro
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот bomini » Сря 08 окт 2008 23:13

jijibs написа:... А ако нещо не ми го признаят ще сложа и отпечатък от средния си пръст след надписа...

Ако искаш да могат да свалят тоя отпечатък - сложи го върху неизсъхнала боя, така че да се вижда от 100 метра с просто око!

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Чет 09 окт 2008 8:54

Разбери името на прокурора който се е*ава с теб и най-накрая ако нищо не стане - намери го, запали му колата (не е трудно) и му остави послание :twisted:

Потребителски аватар
iceberg9
Автомобил: Passat B8 2 TDI 4Motion 240
Двигател:

Мнениеот iceberg9 » Чет 09 окт 2008 9:24

Stefan написа:Разбери името на прокурора който се е*ава с теб и най-накрая ако нищо не стане - намери го, запали му колата (не е трудно) и му остави послание :twisted:

това на лично трябаше да го пуснеш :P пък и ние може да помогнем :twisted:

Потребителски аватар
Chocho666
Автомобил:
Двигател:

hi

Мнениеот Chocho666 » Чет 09 окт 2008 10:00

Вече се свързах с адвокат. По-късно днес имам среща с него и ще видя какво ще ми каже, но според него би било най-добре, ако можем да открием човек в хасковската прокуратура и с малко "връзчици" можело и да стане работата. Много нерви натрупах от вчера до днес - не успях даже да спя, като хората.... :asleep Мамка им на всички в тая скапана система. Благодаря на всички ВИ за подкрепата. :обичам ви

Потребителски аватар
Spas
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1800 RP

Мнениеот Spas » Чет 09 окт 2008 10:12

Aз съм имал разправия с тези инстанции в Хасково и мога да ти кажа, че там работят глупаци и неграмотници! Отивай смело и безотговорно там с адвоката и за секунда не им давай да разберат, че имаш притеснения или нещо подобно! Ще ти върнат колата и то по бързата процедура, а с господарите ще ги съсипеш тотално и ще зарадваш много хора, които са били в тази или подобна ситуация и към тях са се отнесли зле, както при теб или даже по-лошо! Успех и ще чакаме развитие по темата :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”