Спец по хидроизолации
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- iceberg9
- Автомобил: Passat B8 2 TDI 4Motion 240
- Двигател:
..
това е иделания вариант... само колегата да каже какъв е комина.
- Andrey
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не съм имал точно такъв проблем - на последен етаж съм, но при мен някой си беше включил кюнците на печката в кухненските отдушници - пак лоша работа. С други думи - съчуствам ти.
дотук спама
По темата - мисля, че е конденз, понеже тези комини са най-често бетонни тръби, се стича надолу /тухлата би го попила/ Може би някой от комшиите ти си е включил абсорбатор и нали се сещаш колко пара излиза от там.
Единственото, което ми идва на ум е да сложиш вентилатор ама май няма да е много ефективно. ако го запушиш ще ти избие пак от някъде.
дотук спама
По темата - мисля, че е конденз, понеже тези комини са най-често бетонни тръби, се стича надолу /тухлата би го попила/ Може би някой от комшиите ти си е включил абсорбатор и нали се сещаш колко пара излиза от там.
Единственото, което ми идва на ум е да сложиш вентилатор ама май няма да е много ефективно. ако го запушиш ще ти избие пак от някъде.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ..
iceberg9 написа:това е иделания вариант... само колегата да каже какъв е комина.
Eто го. Товая ЗАД него е вертикалната шахта на тръбите. Самия комин го няма (махнат е). Тази жица дето стърчи е от вентилатора, който махнах, щот ме фана шубе да тече вода в/у жиците с ток

- chicki
- Автомобил:
- Двигател:
s
дали може да е ако някои над тебе е пуснал там сушилня,6тото тука на мене и на комшията отдолу и отгоре ни подгизваха таваните в коридора и в тоалетната и се оказа 4е комшията от 3-я етаж си е сложил сушилня и прави мармалад от секаде.Спря сушилнята и те4овете спряха а колко скандали имахме с комшята отдолу нема да разправям 4е нзм кво не праих силикони по тоалетната 4иния,пло4ки мо4ки и нема пак и пак и така.Виж разпитаи нема ли некои сушилня и пиши после 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”