Много оФФ тема за инсталиране на вин XP през usb

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Jogo_1
Автомобил:
Двигател:

Много оФФ тема за инсталиране на вин XP през usb

Мнениеот Jogo_1 » Съб 11 окт 2008 12:50

Ситуацията е следната жената си взела едно от онея малките пц дето няма цд от рода на асус еее пц, но вин му е на немски искам да му сложа нормално ХП на английски и бг пач, но нямам идея как да подкарам инсталацията през усб, рових доста теми но не ми стана ясно как точно, ще има ли някой търпението да ми обясни как точно се случват нещата.

Благодаря предварително :)

пц-то е с хард диск не е с карта.

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Съб 11 окт 2008 12:53

restless
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот restless » Съб 11 окт 2008 19:33

Потребителски аватар
kamo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kamo » Съб 11 окт 2008 19:40

Правил съм го доста пъти, не е трудно веднъж като го схванеш. Трябва ти УСБ някакво и ЦД или имидж на Уин. В зависимост от това какво ползваш има няколко стъпки за да подготвиш инсталазията.
Аз лично ползвам тази програмка писана от нашенец:
http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=130404&highlight=WinSetupFromUSB
Според мен тя предлага най-лесния начин за инсталация. Аз съм пред компа сега. Ако имаш проблеми или въпроси пиши/обади се на kamachoto(Skype) или драсни на 117598788 (ICQ). Ще отговарям колкото мога по бързо.

Потребителски аватар
Jogo_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jogo_1 » Съб 11 окт 2008 23:10

kamo написа:Правил съм го доста пъти, не е трудно веднъж като го схванеш. Трябва ти УСБ някакво и ЦД или имидж на Уин. В зависимост от това какво ползваш има няколко стъпки за да подготвиш инсталазията.
Аз лично ползвам тази програмка писана от нашенец:
http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=130404&highlight=WinSetupFromUSB
Според мен тя предлага най-лесния начин за инсталация. Аз съм пред компа сега. Ако имаш проблеми или въпроси пиши/обади се на kamachoto(Skype) или драсни на 117598788 (ICQ). Ще отговарям колкото мога по бързо.

Благодаря на всички по метода на Kamo се оправих, наложи се само малко boot.ini да се промени но то си го има в темата :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”