joker написа:Drago GT.....не се сърди ама това куче което си показал е аляски маламут, колкото аз съм ескимос от Гренландия!!!!Не забравяй,че във форума има достатъчно хора разбиращи от кучета.....а VW-fenka пак засрами всички ни с енциклопедичните си познания.......!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DragoGT написа:joker написа:Drago GT.....не се сърди ама това куче което си показал е аляски маламут, колкото аз съм ескимос от Гренландия!!!!Не забравяй,че във форума има достатъчно хора разбиращи от кучета.....а VW-fenka пак засрами всички ни с енциклопедичните си познания.......!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
може
аз пак казвам че е намерено кучето и като питах тук там ми казаха че е това породата
на около 2 години
joker написа:DragoGT написа:joker написа:Drago GT.....не се сърди ама това куче което си показал е аляски маламут, колкото аз съм ескимос от Гренландия!!!!Не забравяй,че във форума има достатъчно хора разбиращи от кучета.....а VW-fenka пак засрами всички ни с енциклопедичните си познания.......!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
може
аз пак казвам че е намерено кучето и като питах тук там ми казаха че е това породата
на около 2 години
Излъгали са те Драго....но какво от това...животинката си е животинка и човек не обича животното заради породата.....просто си го обича и толкова..да ти е жива и здраво!!!
DragoGT написа:още по странното е че вие някой път (което отговаря за породата)
и беше връзвано жестоко в нещо като впряг (явно теглело нещо)
чак козина още не иска да порастне там където са били въжетата
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта