Некачествени лампи и лошо обслужване в "Практикер"

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пон 27 окт 2008 10:57

Млада и МНОО отворена, дали е руса, не видях, стараех се да не викам и да не я фрасна :D

Преди малко се върнах от магазина - управителката на отдела беше любезна, взе си лампите обратно, предложи ми да си избера други, като уточни, че има от по-висок клас, но пък аз любезно отказах - повече от "Практикер" нищо различно от пирони няма да купувам.

Потребителски аватар
Gal
Автомобил: МК7
Двигател: DCYA 2018

Мнениеот Gal » Пон 27 окт 2008 12:21

Jogo_1 написа:в практикер съм имал и двете крайности от супер кофти продавачи, до супер любезни и обясняващи :) Като съвет ако пазиш касовата бележка имаше нещо в закон за защита на потребителя че може да ги върнеш до третия ден без ядове.

СЕДЕМ дни е срокът, в който можеш да върнеш стоката без абсолютно никакви обяснения и да ти върнат парите. След това при задържана рекламация за повече от 30 дни също можеш да си искаш парите. В 30-дневния срок чакаш да ти ремонтират или змаенят стоката.
Аванта никаква на никой.
Така са инструктирани, да не сменят, да не връщат пари :) В КТЗП имаше огромен куп жалби зрещу големи магазини...

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пон 27 окт 2008 15:33

Adnan написа:.................................повече от там електроника никога вече !

Е те това е истината :cry:

Потребителски аватар
chy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chy » Вто 28 окт 2008 22:20

MITKO_DVD написа:
Adnan написа:.................................повече от там електроника никога вече !

Е те това е истината :cry:

Не само това :!:
Моята случка от събота 16часа....
Монтирам кухнята на кумеца,момчето си харесало неква промоционална мивка на "Франке"(тези и Бланко са най добрите в бранша,според мен...)-90тина лв....отиваме до там,първата изненада-няма примоция-вече е с 40 кинта по-скъпа...Нищо,поне е тази която иска :? Дърпам кащона с мивката...абе гледам,нещо не е както трябва....Сифона(само захващащата част към мивката,без разните тръби,кривки,правки и т.н) е залепен с тиксо за коритото...По принцип на такъв артикул кашона е цял,а вътре в коритото има два плика с бели(сиви) тръби+уплътнението и куките за захващане)
Издирихме отговорника за щанда и на въпроса"Къде е сифона?" имаше неадекватния отговор-"Ето го..." :shock :shock :shock
Възникна лек спор,този се оттегли и извика някакъв друг "капацитет"
с който вече заформих качествения скандал....Някак си-лееко откачих на една реплика..."Ти мен не можеш да ме убедиш,аз съм продал много мивки""Ето ги допълнителните неща-на другия стилаж-взимаш си който трябва и го плащаш"
Тогава го питах-"след като и Франке и Бланко продават мивките си в комплект,значи в Практикер е Практика да се разпечатва кашона и да се продава отделно":a boi de :a boi de :a boi de :a boi de :dummy: :dummy:
Понеже нямах много време да чакам управителя-теглих им една реплика и отидохме в бриколаж-там всичко беше точно и коректно-така както трябва да бъде....
А и понеже много ме ядосаха-вчера помолих шефа да се обади до Франке България(все пак работиме с техни продукти) да им каже какви ги вършат в тоя магазин,пък те да си мислят по-нататък....
Колеги-ако ви се наложи купуването на кухненска мивка за вграждане-недейте от практикер

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Чет 30 окт 2008 15:21

Всичко е добре, когато завършва добре!
Имам си нови лампи благодарение на golfarata :bowdown

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 30 окт 2008 15:24

myrshavija написа:Всичко е добре, когато завършва добре!
Имам си нови лампи благодарение на golfarata :bowdown

еми супер
за практикер стана ясно

Върни се в “ОФФ-Топик - други”