Засичат ли Ви когато Ви видят,че сте с Голф ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
gomez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gomez » Чет 30 окт 2008 21:03

Jovani написа:Колеги според мене не е от колата, аз като видя че някой се мъчи да наглее на мой гръб го мачкам до последно(без значение мерцедес ли е голф ли, или трабанче), някой път даже изпреварвам и връщам маневрата, и съответно когато някой си го прави както си му е реда с мигач и културно си го пускам и го поздравявам даже. Според мене ако всички са по-толерантни и карат по правилник движението ще е много по спокойно. И внимавайте да не ме засечете че като съм със служебната не ми пука много много и съм отмъстителен :twisted:

Точно казано, но яз съм отмъстителен и със личната !!!

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Чет 30 окт 2008 21:07

Ако някой ме засече, аз му го връщам тъпкано :twisted:

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Чет 30 окт 2008 21:09

Не мисля, че някой би засякъл някой поради тази причина.И ако е така то предполагам процента е 2 към 100 :?

Потребителски аватар
StanTheMan
Автомобил:
Двигател: AFT
Контакти:

Мнениеот StanTheMan » Чет 30 окт 2008 21:15

Виждали сте и вие засичане! :x
Стига сте се маниячили, че ви засичат щото сте с голф. Хванала ви е параноята. :screwy
Никога не са ме засичали с голфа!!!
Не знаете какво значи да ви засичат - като се кача в другата си кола ей тогава за какво засичане става на въпрос.... Шкода 120Л
Пробвайте и ще разберете, че никой не ви засича защото сте с голф :wink:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 30 окт 2008 21:16

Аз пък честно казано съм забелязал обратното явление.. Като съм с голфа по-рядко се намира някой майстор... Веднъж се качих да карам една фиеста (знам, не ме е*авайте!!!) ей скъсаха се да ме засичат. Кой как може - отляво отдясно само отдолу не минаха!!!

Потребителски аватар
Viktor_99
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Viktor_99 » Пет 31 окт 2008 0:45

Докато карах голф не са ме засичали нещо нарочно, но обикновено все си мислеха, че искам да се състезавам ... (бяха в грешка) mhihi

Потребителски аватар
nadasdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nadasdi » Пет 31 окт 2008 1:41

Viktor_99 написа:Докато карах голф не са ме засичали нещо нарочно, но обикновено все си мислеха, че искам да се състезавам ... (бяха в грешка) mhihi

Хаха, да, по-скоро това трябва да е темата "Състезават ли се с вас когато сте с голф"
Аз като бях с голфа всеки се реди на светофара, форсира, ше излетят още малко. Даже и лелки с джипове съзтезателки имаше, голямо шоу :lol:

Потребителски аватар
bboikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bboikov » Пет 31 окт 2008 8:33

Като ме видят с пернишки номер - умрат да се заяждат :014: :014: :014: :014: , но това става само в София. Пътувам често и в други градове само любопитстват, кой кара колата. Явно очакват някакво чудовище с 4 очи, 5 ръце или нещо подобно :lol: :lol: :lol: :lol: . Явно в столицата има повече селяни отколкото из страната mhihi mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Пет 31 окт 2008 9:03

докато съм с голфа , редовно нарочно не ми дават път, не се махат от лявата лента и трябва да им се лепя и присветквам,
освен това редовно некакви изпрегняци се доказват, пускали са ми се 520и от тези старите, ми не знам ама ги размазвам, с около кола

като съм с аурис-а на жената някак по ме зачитат на пътя

сериозно съм се замислил да си купя по-респектираща кола, примерно като ме возиха по едно време с едно С3 спортсбек, ми то нема кола, която да не бега от тебе

Потребителски аватар
The_Overmind
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот The_Overmind » Пет 31 окт 2008 9:47

Dude, купи си тир :D Моята мечта е да си купя две волги - една за каране и една за части :twisted: . На тая за каране ще и монтирам и ролбари, ей така, за да е по-весело.

Сега по темата. В интерес на истината то си е до лична култура. Аз примерно съм толерантен шофьор, не засичам, давам път и т.н. Мен много ме дразни отношението към нас като шофьори - все си мислят, че сме прости и глупави, все едно голф е присъда (то си е заболяване..) :). Иначе - не, не ме засичат защото карам Голф. Цялото " Той ме засече, дайте да го отепем сега ", светенето на дълги, лепенето на броните...стига бе, хора... По този начин само показвате, че и вие не сте по-стока от тоя, дето ви е засякъл.

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Пет 31 окт 2008 9:53

Аз пък си мечтая да избутам всички френски таралясници по пътя.Давам предимство само на ВАГ

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Пет 31 окт 2008 10:21

Те като ме засекът и им става весело после :lol:
Най-ги обичам тия, понякога съжалявам, че не карам камион :lol:

Потребителски аватар
chinadracon
Автомобил: VW Golf MK4
Двигател: AKL 1999
Контакти:

Мнениеот chinadracon » Пет 31 окт 2008 11:19

Обикновено доста бързо се дърпат от пътя ми, като съм зад някого :lol: но пък на кръстовища ако съм първа кола, често се случва някой прекалил с НФС да има силната амбиция да се дърпаме. Аз обаче ги оставям да си излитат. Само един път на АМ "Тракия" ме вбеси един олигофрен с "Пежо" 605, ама го наказах бързо. Сега и бъдещата половинка се кефи на предимствата на страшилището Голф, понеже преди караше Опел Корса и я правеха на луда всички - никаква толерантност.

Потребителски аватар
Жоро Делчев
BBS Collector
Автомобил: Golf GTI16V
Двигател: ABF 1994

Мнениеот Жоро Делчев » Пет 31 окт 2008 12:09

Tук Голфовете са на особена почит и за щастие няма толкова много хейтъри колкото в големите градове :)

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 31 окт 2008 12:17

restless написа:Гледам и модераторите се кефат на темата - да земем да пуснем и една тема "засичат ли ви ако не сте с Голф" ?!
Направо та засекох :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”