Да ти блъснат колата с колички в МЕТРО.................

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
lamer4e
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lamer4e » Сря 29 окт 2008 19:51

R@do написа:Трябва да сигнализираш в РПУто, за да ти издадат протокол за пред застрхователя.
Колега мен ме блъска казан :roll: аз не бях там но един приятел видял как станали всичко и след като повикахме Полиция та дойдоха и казаха е ся как да ти напиша портокол какво да пиша вътре Казан блъснал кола и на мен ми стана доста тъпо ,че ми супиха стопа :( а всъщнос господин циганин изпуснал капака на казана и той отцелил гофчето точно в левия стоп та така или иначе портокол не ми написаха :twisted:

Потребителски аватар
pe_aps
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pe_aps » Сря 29 окт 2008 19:58

шанс !

Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот H2O » Сря 29 окт 2008 20:50

Аааа,аз като отида на МЕТРО,а то е много често спирам на таквиз места ,че да не ме нахакат.Но най много ме дразни,тея дето оставят количките зад колата ти.Какви са тез хора бре!Ами изнеси я някъде дето няма да пречи на никой.От гората да взема някой,ше се досети,че не бива да оставя количка дето ще пречи на някой.Ей много се ядосвам....

Потребителски аватар
kusho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kusho » Сря 29 окт 2008 22:15

След дъжд качулка, но трябваше да извикаш КАТ щом имаш каско, колкото и лудо да звучи.
Аз една заспала ме удари отзад на Аспаруховия мост, пострадали нямаше, но немръднах колите докато не престигна КАТ. Направих задръстване чак до Катедралата, ама тия щети някой трябва да ги плаща.

Потребителски аватар
vwg3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vwg3 » Чет 30 окт 2008 12:39

Колега,случилото ти се като цяло си е голяма каръщина...и ходене по мъките!
аз си скъсах нервите преди 4-5 месеца с едно лайненце на 8-9години :evil: и родителите му,което с един балон пълен с вода от 15 етаж на блока ,щеше да ме затрие.. резултата беше Изображение
пусках жалби,щото хвърля по хората от целия блок,ще утрепа некой-глас в пустинята :evil: ,със зор накрая измъкнах от тия прошляци,родителите,който са го възпитали да мята като лудо боклуци и да псува, стотина лева и дотам....нямам думи
дано се оправиш някакси

Потребителски аватар
dan40
Автомобил: Alfa 156 2.0 TS
Двигател:

Мнениеот dan40 » Чет 30 окт 2008 17:29

Споко колега , тва да ти е проблема . На мен вчера ми разбиха колата на служебния ни паркинг (в МЕТРО) и ми задигнаха CD-то :shock Не се учудвай от подобни изцепки , за големите хипермаркети е "нормално" тва

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Чет 30 окт 2008 17:35

Стига бе :shock :shock :shock

Потребителски аватар
Golfer_pz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golfer_pz » Пет 31 окт 2008 20:11

къв е тоя народ беее :shock :rocketwhore :081: :censored а мен така щеше да ме отнесе една количка на паркинга на БИЛА :shock тамън слизам от колата и чувам звука от количка, обръщам се и се мръднах 5 цм назад. на косъм беше. :evil:

Потребителски аватар
sportul
Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
Двигател: RHR Delphi DCM

Мнениеот sportul » Пет 31 окт 2008 22:06

аве метро са под всяква критика ве, аз си отивам с парите те ма връщат щото съм нямал карта , да си гледат работата повече няма да стъпя там ,то кат гледам къв бардак е в тоз магазин ма е гнус да вляза вътре

Върни се в “ОФФ-Топик - други”