Голяма простотия на OMV Бояна тази вечер

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Виктор
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Виктор » Пон 03 ное 2008 1:45

groznika написа:
Bate Viktor написа:
groznika написа:Ми ходи в студентски да рутиш мацки бре колега :)
Виж ако не можеш това обяснява среднощните ти автомобилни увлечения ;)

в интерес на истината се връщах от студентски като минах през омв. сега ще ми кажеш и че съм направил нарушение като съм обърнал и съм убиец нали :P
еднообразието води до затъпяване, аз затова се разнообразявам ту с едното ту с другото.Ти искаш да кажеш че всички маниаци са онанисти?
Ако искаш в петък мога да те взема с мен в студенстки да се разнообразиш малко от форума?

Мне благодаря :)
От години не съм ходил в тези китни краища на столицата. Пък и женен човек да водиш по курви някак не е възпитано ;)

Сега ще ви пожелая лека нощ на всички :)
Извинявам се ако съм обидил някой персонално - не съм искал. Казах какво мисля по въпроса. Никой не е длъжен да се съобразява с мнението ми. Батко Виктор също да прощава...
Бъдете здрави и умната та да се видим и на следващата месечна :)

да не обиждаме женската част с такива епитети...
като си женен съвсем ли да те отписваме? :P
Признавам че си прав но не по всички параграфи.На мен няма за какво да се извиняваш, в спора се ражда истината.Лека и на теб.

Потребителски аватар
420
R.I.P. High Roller
Автомобил: Golf Mk1
Двигател: DX

Re: ...

Мнениеот 420 » Пон 03 ное 2008 1:48

robaina написа:Чакай бе колега ние останалите които само си седим и гледаме даже не разбрахме че някой се е блъснал и кво в крайна сметка идват някви полицай и започват да те гонят БЕЗ да ти кажат защо и тн. Ти как ше се почустваш.

Като кибиче, което е било на грешното място

Потребителски аватар
Stiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stiks » Пон 03 ное 2008 4:43

аз от доста време спрях да ходя по такива сбирки(гонки) че почна да ме е страх за собствения ми живот (не говоря специално за Бояна).
Улицата си е улица, пистата си е писта.

Потребителски аватар
nadasdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nadasdi » Пон 03 ное 2008 7:20

Bate Viktor написа:ама кво са да викнат баретите да пребият всичко живо?

а дай боже :hahhihi:
трябват си баретите, иначе много се обясняват. Чак и трябва да ти дава обяснение защо да си ходиш, така е преценил, ситуацията като предразполага за безредици, трябва някой да покаже че не ти е там мястото. Обяснения...4 патрулки с вас се занимават, а после що не идват навреме като им се обадиш...
А че тея гейпаради по бензиностанциите се правят и в други държави, съвсем не значи че се толерират...

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 03 ное 2008 8:23

Сега видях снимката на колегата - там колко народ е имало - 100 души? Кибици и зяпачи? И става въпрос за гонки явно - аз не съм в час с тези неща! А гонки на необособени за това места не одобрявам! Ето защо, а и поради факта, че темата отиде в съвсем друга насока - :lock:

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пон 03 ное 2008 10:33

само да добавя че след случката на НИМ където оня келеш с мотора удари две момчета

как имате акъл да седите там където някой идиоти се оплакват че мотора им прекъсвал към 250км/ч
една грешка от негова страна и ще има убити...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”