Аре и аз да се по'Фаля
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- RossenVlad
- Автомобил:
- Двигател:
- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
02.10.2008
ТРОЙНА шампионка за последните 3 години
Баси бях се зарекъл да не пиша тука вече, ма требе да си похваля дЯтето
+ второ (нема как деба) място на "Есе на тема "Защо обичам България"
В момента къщтата се тресе от Godsmack![]()
![]()
![]()
Да ти е жива и здрава и всяка година да ъп-ваш темата

След това да пишеш като я дават по евроспорт

пс: малката ли те зариби по Годсмак
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Стиви Джи написа:..един родител от това да може да се хвали с детето си. ..
Не е точно така. Не се хваля АЗ. Просто знам какво означава за детето това. Всекидневни тренировки, големи физически усилия, строги тренери, понякога (доста често) физически болки и рани, пълно подчинение на треньора - няма хък-мък там. Нямаш време да се оплакваш... Не е лесно. Радвам се, че детето проявява ХАРАКТЕР и се научи да се БОРИ за всяка такава победа. Така се калява човек да не разчита на други, а САМ да се справя. Тва е. Това й беше последното състезания май. Вече е голяма. Освен ако не продължи някъде другаде. Не знам.
Радвам се и че предпочита да седи в залата, от колкото на улицата. Предпочита да тренира, а не да чати в нета (кат' баща си

Като гледам другите деца, ми става жал на бъдещето на нацията. Честни ви казвам. Сигурно почвам като баща ми да говоря за "тва новото поколение..." Ма не мога да приема, деца на по 10-12 години да ми седят по цял ден на пейката в градинката или в комп.клуба. Да ми ходи облечена като курва, да слуша чалга и ценностната система да им се свежда до: Ще стана певица като порасна. Да ме чука някой и да ми дава кинти...
Всички проблеми идват от ценностната система на децата, За съжеление тези ценности се определят от родителите. А родителите са смачкани от живота и се чуди как да направи живота на детето си по-лек. И е готов дъщеря му да стане "певачка" за да живее добре. А не да стане инжинер, художник или фотограф. Щото интелектуалеца семейство не храни според тях...
Както и да е.. Много се расписах нещо
Върни се в “ОФФ-Топик - други”