Към Пасатаджиите - налага ли се да уточнявате често модела?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Няма пропуск да ми заявяват , че Пасата ми е двойка.Разбира се , че немският производител се е объркал и не е много наясно какво е произвел. Да дойде тук и да попита нашите капацитети да го светнат.
На един такъв търговец му показвах и снимки с годините на производство на различните модели , обаче се оказа , че единицата е много стара и не се брои.
На един такъв търговец му показвах и снимки с годините на производство на различните модели , обаче се оказа , че единицата е много стара и не се брои.
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
bnvp написа:Абе мен ако питате почти всички продавачи в магазините за авточасти са ИДИОТИ и хал хабер си нямат кво продават и за какви коли.Дори ми се беше случило преди около година да търся задни амортисьори за голфа на един приятел и звъня аз в склада на една доста голяма верига за автичасти,питам си аз аз амортисьори за голф 2 еди коя си година с еди къв си двигател и т.н. и оня ИДИОТ ме пита как изглеждал заден амортисьор и аз шоккак може да изглежда амортисьор-цилиндър с бутало
.
И това да кажеш година на Пасата също не винаги помага,аз като кажа Пасат 91 година и ме питат Пасат двойка ли?
Проблема явно наистина е в В1,който наистина е много непопулярен в БГ
и всички започват да броят от В2,като го наричат Пасат 1. А то дали има някъде В1 в България,аз лично съм виждал само на снимка,но ми се ще да видя на живо
Така е колега, ама те ако не са ИДИТОТИ ще работят ли в магазин за авточасти ?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”