Телата на две сестри тийнейджърки открити край Пещера

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Чет 02 фев 2006 15:39

Ами какви.. В България никой не става депутат или министър с идеята да управлява, а с идеята да си уреди живота. Или както тия 8-те - заради имунитета. :roll:
Дришльовци..

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Чет 02 фев 2006 15:47

найстина брутална работа :roll:

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Чет 02 фев 2006 18:53

Пускам това и спирам по темата, защото почвам да се депресирам.
”Малка” черна хроника
02 февруари 2006 / News.dir.bg
Сряда и четвъртък сме в плен на новините за взривени коли, тежки убийства, дела за тежки убийства и разкрити извършители на тежки убийства.
Бомба взриви в Хасково баничарката ”Пежо боксер” на 32-годишен мъж. В момента на взрива той е слизал от микробуса, за да достави стока на близкия магазин! Късно снощи в центъра на София бе взривено БМВ Х5. Хванаха убийците на Емилиян Гарабедян от София - две 20-годишни момчета, които го пребиха до смърт преди 2 дни. Откриха телата на изчезналите зверски убити сестри Кристина и Росица от Пазарджик. Съдът в Перник даде възмездие за убийството на 17-годишния Кристин от съученика му Кристиан. Оказа се, че 19-годишен младеж е пребил, изнасилил и ограбил 63-годишна жена в дома й във варненското с. Игнатиево. В Англия и Норвегия вероятността да станеш обект на престъпление е от 5-10 пъти по-висока, отколкото в България, отчита полицията.

Потребителски аватар
20vTurbo
Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
Контакти:

Мнениеот 20vTurbo » Чет 02 фев 2006 19:09

ila написа:... ами вижте какви хора ни управляват:

Ами какви ... ?!? ... такива за които мнозинството е гласувало, ето такива. Хайде да не си припомняме разгорещените дускусий около изборите в този форум. Не малко хора гласуваха за партията на педофила нали? Сега да си сърбат попарата :!: Кофти, ама е така.

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Чет 02 фев 2006 19:11

scuba написа:
Spectre написа:...Без да ми мигне окото, и да ми трепне сърцето бих ги усмъртил... САМ :evil:

И ставаш като него!!! Убийството си е убийство. Независимо какво е. После неговия брат, без да му мигне окото ще убие теб и т.н и т.н. От друга страна смъртното наказание, ще е далавера за него. По-добре да лежи до живот и да го шлякат всеки ден у панделата

Ако нещо такова ти мине през главата ще говориш и мислиш по друг начин повярвай ми.... Няма да разсъждаваш така... Но дано на никой не се случва подобно нещо.... Това е болезнена тема за мен и спирам да пиша по въпроса..

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Чет 02 фев 2006 19:17

има логика в мнението на скуба

в момента в албания е така
кръвно отмъщение
и май се говореше за 50 000 мъже и момчета които не смеят да излезнат от къщите си...
стигало се до избиването на цели фамилии...

Потребителски аватар
Golf3User
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf3User » Чет 02 фев 2006 20:52

Бат Волен написа:Изображение

това го снимах в вторник вечерта. извинявам се за лошото качество но предполагам смисъла е доста ясен ! Според мен понякога трябва да сме по радикални от обикновенно !
:heavymetal: :heavymetal: :heavymetal:

П.П.относно тази случка вчера са изчезнали две момичета от видинският квартал Крум Бъчваров.

scuba написа:
Spectre написа:...Без да ми мигне окото, и да ми трепне сърцето бих ги усмъртил... САМ :evil:

И ставаш като него!!! Убийството си е убийство. Независимо какво е. После неговия брат, без да му мигне окото ще убие теб и т.н и т.н. От друга страна смъртното наказание, ще е далавера за него. По-добре да лежи до живот и да го шлякат всеки ден у панделата

кръв - кръв измива...
напълно подкрепям Spectre!

Последна промяна от Golf3User на Чет 02 фев 2006 22:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
SnowMaster
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот SnowMaster » Чет 02 фев 2006 22:15

във връзка с това че ченгетата били иззели записи от видео камери(охранителни)където момичетата се разхождат с 2-ма роми(източник БТВ).-днес бях по работа в п-к .има едно място х.я му казват местните(на центъра)имаше поне 30-40 роми добре облечени,зализани с по 2-3 ланеца на врата и викат от далече ела да ти продам еди кво си,продаваш ли злато и такива.замислих се доста!!!жалко че Li4o i angel123456789 ги няма вече във форума да споделят Screwy Shocked

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пет 03 фев 2006 0:24

е волен смърт за педофилите
пък от неговата партия има такъв
аре бегай болене....

Потребителски аватар
angel.1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот angel.1 » Пет 03 фев 2006 7:10

SnowMaster написа:във връзка с това че ченгетата били иззели записи от видео камери(охранителни)където момичетата се разхождат с 2-ма роми(източник БТВ).-днес бях по работа в п-к .има едно място х.я му казват местните(на центъра)имаше поне 30-40 роми добре облечени,зализани с по 2-3 ланеца на врата и викат от далече ела да ти продам еди кво си,продаваш ли злато и такива.замислих се доста!!!жалко че Li4o i angel123456789 ги няма вече във форума да споделят Screwy Shocked
Ми тези мангали които си ги видял ,те са там всеки ден ,365дни в годината.Всеки който мине ги вижда с какво се занимават но...............П.П.Случилото се с момичетата е трагедия,сега остава да видим кой ще почне да извлича дивиденти от станалото. spam Не разбрах тва - Screwy-какво показва в твоя пост.

Потребителски аватар
vit_autosofia
Автомобил: Мерцедес W210 2002г
Двигател: 2700CDI
Контакти:

момичета

Мнениеот vit_autosofia » Пет 03 фев 2006 7:33

Баща съм на две деца.Момиче на 15 и момче на 9.Та във връзка с убиството на сестрите.На извършителите бих им резнал и ръцете и краката и ги хвърлям некъде по чукарите да ги ядът вълците.Техната м......ма :evil:

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Пет 03 фев 2006 9:34

Ще помагам много активно!

Потребителски аватар
Genadi75
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Genadi75 » Пет 03 фев 2006 10:31

За такива изверги трябва да има най тежко наказание...и смърт им е малко. но нашата съдебна система е толкова смотана че колкото по малко ти е престъплението толкова повече го отнасяш.../виж този младеж в Перник му дадоха само 11 год. за това зверство/ как да вярва човек изобщо в някаква система у нас? :cry:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”