Дришльовци..
”Малка” черна хроника
02 февруари 2006 / News.dir.bg
Сряда и четвъртък сме в плен на новините за взривени коли, тежки убийства, дела за тежки убийства и разкрити извършители на тежки убийства.
Бомба взриви в Хасково баничарката ”Пежо боксер” на 32-годишен мъж. В момента на взрива той е слизал от микробуса, за да достави стока на близкия магазин! Късно снощи в центъра на София бе взривено БМВ Х5. Хванаха убийците на Емилиян Гарабедян от София - две 20-годишни момчета, които го пребиха до смърт преди 2 дни. Откриха телата на изчезналите зверски убити сестри Кристина и Росица от Пазарджик. Съдът в Перник даде възмездие за убийството на 17-годишния Кристин от съученика му Кристиан. Оказа се, че 19-годишен младеж е пребил, изнасилил и ограбил 63-годишна жена в дома й във варненското с. Игнатиево. В Англия и Норвегия вероятността да станеш обект на престъпление е от 5-10 пъти по-висока, отколкото в България, отчита полицията.
ila написа:... ами вижте какви хора ни управляват:
scuba написа:Spectre написа:...Без да ми мигне окото, и да ми трепне сърцето бих ги усмъртил... САМ
И ставаш като него!!! Убийството си е убийство. Независимо какво е. После неговия брат, без да му мигне окото ще убие теб и т.н и т.н. От друга страна смъртното наказание, ще е далавера за него. По-добре да лежи до живот и да го шлякат всеки ден у панделата
Бат Волен написа:
scuba написа:Spectre написа:...Без да ми мигне окото, и да ми трепне сърцето бих ги усмъртил... САМ
И ставаш като него!!! Убийството си е убийство. Независимо какво е. После неговия брат, без да му мигне окото ще убие теб и т.н и т.н. От друга страна смъртното наказание, ще е далавера за него. По-добре да лежи до живот и да го шлякат всеки ден у панделата
Ми тези мангали които си ги видял ,те са там всеки ден ,365дни в годината.Всеки който мине ги вижда с какво се занимават но...............П.П.Случилото се с момичетата е трагедия,сега остава да видим кой ще почне да извлича дивиденти от станалото.SnowMaster написа:във връзка с това че ченгетата били иззели записи от видео камери(охранителни)където момичетата се разхождат с 2-ма роми(източник БТВ).-днес бях по работа в п-к .има едно място х.я му казват местните(на центъра)имаше поне 30-40 роми добре облечени,зализани с по 2-3 ланеца на врата и викат от далече ела да ти продам еди кво си,продаваш ли злато и такива.замислих се доста!!!жалко че Li4o i angel123456789 ги няма вече във форума да споделят Screwy Shocked
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта