пребоядисването на преден капак в модерните страни не струва 80лв приятел .Re5Pec7 написа:landwarrior написа:абе се си мисля 4е ако твоя ежедневен кошник не струваше 2,5 хил лв а примерно 40к няма да мислиш така ама аидеchefito написа:...
Ако караш такава кола, не мисля че ще са проблем да отделиш пари и за пребоядисване на нов капак. За мен това "чудо" е безмислено.
Въпрос относно : "Добавка преден капак"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Специално този Голф му стои много добре, въпреки че никога няма да си сложа такова нещо на колата.
Имайте предвид, че тук идеята е не толкова да се запази от камъчета, щото тябва да се пребоядисва, което струва пари, защото такива калъфи може да се видат предимно на западни атомобили, карани от "болни" на темата Golf хора, които не жалят пари за Голфа си. Този калъф като го гледам, ми се стура, че хич не е евтин
.
Имайте предвид, че тук идеята е не толкова да се запази от камъчета, щото тябва да се пребоядисва, което струва пари, защото такива калъфи може да се видат предимно на западни атомобили, карани от "болни" на темата Golf хора, които не жалят пари за Голфа си. Този калъф като го гледам, ми се стура, че хич не е евтин
- vladikk
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги да споделя и аз....Та преди време когато живеех в САЩ,ми правеше пречатление тази отврат(въпросната добавка). На доста коли съм виждал да ги монтират и след проведени няколко разговора с хора собственици на автомобили "осакатени" от тази грозотия,разбрах,4е според тех това е някъква гъзария
!!!
Ами все пак вси си има вкус!!!
Ами все пак вси си има вкус!!!
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”