Фирма за вертикални щори?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Сря 19 ное 2008 16:49

Според мен вертикалните са голяма боза - не спират светлината толкова и се "мандахерцат" напред-назад. "Роло" щорите ми се виждат най-добре за ПВЦ дограма - такива взехем ние. Много добре изглежда и е удобно за вдигане/сваляне.

Потребителски аватар
Vanu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vanu » Сря 19 ное 2008 17:15

според мен (а и не само), вертикалните щори са много по-модерни и изглеждат много по-добре. А това, че не спират светлината на 100% е перфектно в 90% от случайте. :)

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Сря 19 ное 2008 21:28

Не съм съгласен за светлината - когато искам светлина, отварям щорите, а когато не искам ... духам, щото щорите не правят тъмно :mrgreen:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Сря 19 ное 2008 22:02

myrshavija написа:Не съм съгласен за светлината - когато искам светлина, отварям щорите, а когато не искам ... духам, щото щорите не правят тъмно :mrgreen:

хмммм незнам но аз съм виждал платове които затмняват близо 100% :roll: твойте роло щори не са ли от плат ?! :roll:

Потребителски аватар
J'N
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот J'N » Сря 19 ное 2008 22:58

:idea: :roll: хъммм знам една в надежда ама не са доволни маи от нея 6те поразпитам пак :!: :?

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Чет 20 ное 2008 8:42

Да, от плат са, но, за разлика от вертикалните, които са на известно разстояние от прозореца, роло щорите са почти плътно долепени до стъклото и дограмата и отстрани почти не минава светлина. Иначе има платове, които пропускат и такива, които не пропускат светлината, тва си е въпрос на избор. Просто аз държа да мога да направя тъмно у нас.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 20 ное 2008 9:01

myrshavija написа:Да, от плат са, но, за разлика от вертикалните, които са на известно разстояние от прозореца, роло щорите са почти плътно долепени до стъклото и дограмата и отстрани почти не минава светлина. Иначе има платове, които пропускат и такива, които не пропускат светлината, тва си е въпрос на избор. Просто аз държа да мога да направя тъмно у нас.

Ок, :wink: но аз искам освен прозореца, да закрия и част от стената със щорите, или направо цялата стена на която е прозореца :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”