Софиянци дупчат рекламни билети вместо истински

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
luciuz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Софиянци дупчат рекламни билети вместо истински

Мнениеот luciuz » Пон 06 фев 2006 11:08

Ватмани намират в трамваите продупчени рекламни билети вместо истински, съобщиха за "Новинар" от Столичен електротранспорт.
Фирма за телефонни услуги е пуснала в столицата рекламни материали, наподобяващи билети за градския транспорт. На пръв поглед рекламните билетчета изглеждат точно като оригинала, въпреки че отпечатаната на тях информация е различна. От Столичен електротранспорт се опасяват, че не са единични случаите, в които изобретателни граждани се возят с тях вместо с истински ...

пълния текст:
http://www.novinar.org/

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Пон 06 фев 2006 11:27

Тия от градски транспорт не заслужават и един лев.. Разбрахте ли, че билечето скача на 70 стотинки... Ма некаааа аз ще си се возя с колата.. Кво е това аз до работа ще давам само на отиване 2,10 и на връщане толкоз, значи 4,20 стотинки.... Ми аз вече със сигурност ще си ходя с колата.. По евтино ще ми е.... :roll: А и няма блъсканица..

Потребителски аватар
tr0ll
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tr0ll » Пон 06 фев 2006 11:54

По принцип съм съгласен и 1 лев да авам за градски транспорт, но качеството да отговаря на цента. Днес ми се наложи да оставя колата и да ползвам автобус за 3 спирки - ами на отиване беше топло щото бяхме човек върху човек, а навръщане си виждах дъха от студ. Всеки път се обясняча,че видите ли, като вдигнем цените на билета ще имаме по-хубави и по-топли автобуси - ДА ма НЕ !
Незнам дали сте забелязали но има няколко частни линии /май 72/- там даже има
и кондуктори които помагат на хората да слизат, докато СКГТ е монополист и държи основните линии едва ли ще се оправят ...

XpacTa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот XpacTa » Пон 06 фев 2006 15:43

Абе 72 е една от най-трагичните линии в София. Аз лично не съм се возил много, ама ако ти се чете във форума на СКГТ има достатъчно теми по въпроса.

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Пон 06 фев 2006 16:42

111 е частна и е доста добре, на свеки 10 мин минава автобус. колите са нови и добре отоплявани и дори контрольори няма по линята :)

Потребителски аватар
DrAgO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DrAgO » Пон 06 фев 2006 18:46

buFka написа:111 е частна и е доста добре, на свеки 10 мин минава автобус. колите са нови и добре отоплявани и дори контрольори няма по линята :)

Да и вътре са сички мангали от филиповци и люлин ahoy

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Вто 07 фев 2006 22:06

tr0ll написа:По принцип съм съгласен и 1 лев да авам за градски транспорт, но качеството да отговаря на цента. Днес ми се наложи да оставя колата и да ползвам автобус за 3 спирки - ами на отиване беше топло щото бяхме човек върху човек, а навръщане си виждах дъха от студ. Всеки път се обясняча,че видите ли, като вдигнем цените на билета ще имаме по-хубави и по-топли автобуси - ДА ма НЕ !
Незнам дали сте забелязали но има няколко частни линии /май 72/- там даже има
и кондуктори които помагат на хората да слизат, докато СКГТ е монополист и държи основните линии едва ли ще се оправят ...

И аз така мисля........а междудругото в ученическите ми години ми се е случило забележи - да се возя в 72, само че извън него. :lol: , на времето беше страшна бутаница, особенно сутрините.......а аз закъснявах за училище, та с едната ръка хванат за дръжката на вратата на рейса........а аз извън рейса............въобще екшън голям. :lol: :lol:

Само се надявам, лудия ББ да не забрани в града движението на коли само с един човек вътре........, въпреки че вариант винаги има.....ще се отвори търговията на манекени. :lol:

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Вто 07 фев 2006 22:20

Пак добре, че нещо дупчат софиянци :D

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Сря 08 фев 2006 4:29

ChampioN написа: на времето беше страшна бутаница, особенно сутрините.......а аз закъснявах за училище, та с едната ръка хванат за дръжката на вратата на рейса........а аз извън рейса............въобще екшън голям. :lol: :lol:

spam Направо отивай у Холиуд-а , да ставаш екшън звезда

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 08 фев 2006 4:34

L&R написа:Пак добре, че нещо дупчат софиянци :D

bowdown

Дай един от ония партийни куфари!