tr0ll написа:По принцип съм съгласен и 1 лев да авам за градски транспорт, но качеството да отговаря на цента. Днес ми се наложи да оставя колата и да ползвам автобус за 3 спирки - ами на отиване беше топло щото бяхме човек върху човек, а навръщане си виждах дъха от студ. Всеки път се обясняча,че видите ли, като вдигнем цените на билета ще имаме по-хубави и по-топли автобуси - ДА ма НЕ !
Незнам дали сте забелязали но има няколко частни линии /май 72/- там даже има
и кондуктори които помагат на хората да слизат, докато СКГТ е монополист и държи основните линии едва ли ще се оправят ...
И аз така мисля........а междудругото в ученическите ми години ми се е случило забележи - да се возя в 72, само че извън него.

, на времето беше страшна бутаница, особенно сутрините.......а аз закъснявах за училище, та с едната ръка хванат за дръжката на вратата на рейса........а аз извън рейса............въобще екшън голям.
Само се надявам, лудия ББ да не забрани в града движението на коли само с един човек вътре........, въпреки че вариант винаги има.....ще се отвори търговията на манекени.