Крадливи гадове

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Bliznak
Автомобил: MK6 Golf GTI
Двигател: 2010

Крадливи гадове

Мнениеот Bliznak » Нед 30 ное 2008 11:26

Плевен.

Ляво огледало, г4...до основа откършено :evil: Легнах си след 2 и половина сутринта и всичко си беше ок на колата. Тая сутрин поглеждам и стърчат само кабели...какво да кажа, какво да направя незнам...

Може поне да попитам

- застрахователите би трябвало да покрият щетата, нали (металната основа е счупена, оставили са и черната триъгълна пластмаса със счупените щтифтове)?

- От търсачката видях, че от Порше БГ може да се купи ново. Искам да попитам на каква цена вървят по моргите и по частите втора ръка тези огледала за г4? Незнам в кой магазин за части в Плевен да ида да си го купя обратно - пак мойто си...

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Нед 30 ное 2008 11:31

Първото което можеш да направиш е да си застраховаш колата, което не ти гарантира, че никой няма да ти пипа колата, което ще рече, че при щета, пак ще ти е кофти и ще се нервиш. Затова, най-добрата комбинация е каско + гараж или платен паркинг, иначе просто трябва да се примириш с мисълта, че някоя сутрин като се събудиш, може да видиш колата си осакътена :? .

Цената на огледалото е към 86лв. за ново, предполагам втора ръка някъде на половина.... :roll:

Последна промяна от morfei1 на Нед 30 ное 2008 11:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Bliznak

Мнениеот Bliznak » Нед 30 ное 2008 11:39

Застрахована е, имам и гараж, но сега уикенда не бях в Софето и трябваше да е на паркинга отпред...ето какво става с донори като нас в такива случаи...

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Нед 30 ное 2008 11:44

Колега, аз преди месец сменях лявото огледало. Взех го от EURO 07 за 86 лв, но това с отстъпки понеже приятел бачка там. Иначе излиза малко над 100. Това е за цял комплект (подгрявъщо ел. огледало, металната основа и пластмасовия триъгълник). Наистина не е оргинално, ама който не знае няма и да разбере, че съм го сменял.

Потребителски аватар
Bliznak

Мнениеот Bliznak » Нед 30 ное 2008 11:57

Luciano написа:Колега, аз преди месец сменях лявото огледало. Взех го от EURO 07 за 86 лв, но това с отстъпки понеже приятел бачка там. Иначе излиза малко над 100. Това е за цял комплект (подгрявъщо ел. огледало, металната основа и пластмасовия триъгълник). Наистина не е оргинално, ама който не знае няма и да разбере, че съм го сменял.

Мерси за инфото колега...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”