Моля за помощ ако има колеги от Бургас

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Моля за помощ ако има колеги от Бургас

Мнениеот Aneto » Вто 02 дек 2008 2:04

Здравейте, колеги!
Тази вечер съм в Несебър и ударих голфчето - предницата е смачкана, калник, радиатора изтече. Един опел ме отнесе, като не спря на знак стоп.
Молбата ми е следната - моля ви да дадете адрес на сервиз в Бургас, където да закарам колата за да я оправят. При това бързо - в петък трябва да съм обратно в София, колегата ми трябва да хване самолет. Суетринта ще я огледат за щетите, протокол от КАТ имам, но ми казаха че застрахователят ще ми даде само експертна оценка, а аз ще трябва да си намеря сервиз.
Моля ви, напишете тел. или адрес на сервиз в Бургас. Предварително благодаря. Или ми звъннете на 0886060120
И се извинявам за правописа - но все още не съм в час от станалото. Слава богу всички сме живи и здрави.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 02 дек 2008 2:08

важното е че сте добре , ламарини се оправят....
за созопол мога да кажа един които съм доволен от него :)

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Вто 02 дек 2008 2:16

Моля ви ако знаете в Бургас - автоасистанса ще ме закара до там

Потребителски аватар
nadasdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nadasdi » Вто 02 дек 2008 5:10

Има няколко теми със сервизи в Бургас при които пак така някой е закъсал:
link1
link2
Това видях на първо време, има и други теми, обаче всички са с проблеми от неизправност, твоя случай е малко по различен, дано изскочи някой с препоръки. Не пречи да звъннеш на посочените телефони, дори и да не могат да ти помогнат самите майстори, пак ще знаят къде можеш да я закараш. :?

Jijo_M
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jijo_M » Вто 02 дек 2008 9:39

Там в района има едни известни Близнаците попитай някой местен да те упъти може да ти свършат работа и хем няма да я разкарваш до Бургас,мисля че се намираха някъде по пътя между Равда и Сл.бряг.Иначе в Бургас за толкова кратък срок трудна работа заради тези автокъщи всички са затрупани с работа и се чака с месец напред.Успех!

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Вто 02 дек 2008 10:45

никой няма да ти управи колата за 2 дена,
тези близнаци найстена са добри,веднага като излезнеш от несебър за бургас главния път има една автокъща в дясно. техния сервиз се пада отсреща. мисля че след аквапарка е точно.

ето ти телефони:
055466616
0897949437
Венци и Илиян
незнам дали са активни телефоните все още
и не мога да ти кажа кой кой е (те са еднакви) :D

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Вто 02 дек 2008 12:07

Много благодаря, колеги. наистина се оказва че няма да миже да стене за няколко дни - днес даже застрахователите не направиха оглед - имали график и чак утре след обяд ще оценят щетите. чак тогава ще мога да отида на сервиз.
Колега da__buzz, благодаря за препоръката - сега тръгвам за натам и ще говоря директно с тях. Слава богу, намериха се приятели в бургас, които ми дадоха една лада самара - поне не съм пеша и мога да стигна до несебър.
Прегледах и линковете, съжалявам че снощи не се сетих да ползвам търсачката, но бях малко шашната.
Благодаря на всички и ми стискайте палци

Потребителски аватар
morski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот morski » Вто 02 дек 2008 15:18

Ако не се получи при Близнаците, имам познати майстори в Бс. Работят добре.И телефони ще дам.
Успех засега.
Важното е, че сте читави :да:

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Сря 03 дек 2008 17:24

Здравейте, колеги и благодаря на всички. Да кажа как завърши епопеята - колата е при Близнаците, днес мина експерт за да опише щетите, ако всичко е наред утре ще е готова за да се връщам в София. Само единствено съм малко изненадана от високите цени при Близнаците, направо ще ми отрежат главата, но няма как, оказвае че е доста по-скъпо, отколкото в София, но какво да се прави, такъв е живота.
Още веднъж благодаря на всички, които се отзаваха.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 03 дек 2008 17:42

Резнали са ти главата щото си на зор ;) иначе в Бургас можеше да отидеш и да почакаш, но нямаше да ти вземат толкова пари. За жалост моя човек вече не работи и нямаше как да помогнем

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Сря 03 дек 2008 18:09

реално те знаят ,че ще си вземеш парите от застрахователя и се възползват от това да надуят цените.
ама така си е по моренцето(клъцни срежи)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”