Привет, пускам темата тук, понеже предполагам, че тези крушки се слагат и на други модели.
Така... колата е Г2 след '89та.
Крушките които ми трябват са от тези за бутоните. Представляват само стъклен балон с жички които се запояват. Крушките се слагат в бутоните на таблото както и в бутона на аварийките.
Значи има два вида такива крушки. Едните са по-големи балони, с плосък край отдолу. Тези големите се използват се подсветка на циферблатите на таблото и се намират почти навсякъде.
Обаче малките ги няма никъде. Обиколих всички сервизи и бензиностанции из младост и всички вдигат ръце...
Ще гледам по-късно да сложа и снимки.
Бтв.. изгоря ми и подсветката на панела на парното. Панелчето го отворих ( мама му деа на Ханс.. с какъв акъл го е лепил! ) и в опита си да извадя изгорялата крушка, я направих на сол... Има ли някакъв начин да оправя това паналче или директно да се ориентирам към форума "купувам"?

Крушки за табло... от къде?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:

Днес ходих до горубляне и успях да намеря само крушка 3. За съжаление явно ще трябва да се задоволя с това....
Иначе крушките които търся са 1 и 2.
4 е по-големият вариант който го има на всякъде.
Сега обаче изникна друг проблем... къде аджеба да запоя крушката в ключа за фаровете.
Ето снимки, като с червено съм оградил мястото където трябва да се сложи крушката....

- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
малките крушки ги има в магазините за електронни компоненти
има и различни ватове даже.
за да не се занимаваш с крушки и за да си отговориш на последното питане чети тука:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=1891

има и различни ватове даже.
за да не се занимаваш с крушки и за да си отговориш на последното питане чети тука:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=1891

Върни се в “ОФФ-Топик - други”