Програма за дистанционно управление на компютъра от телефон

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
gubaku
Автомобил:
Двигател:

Програма за дистанционно управление на компютъра от телефон

Мнениеот gubaku » Вто 02 дек 2008 7:45

Някой интересувал ли се е от подобно нещо? Става въпрос за това да си управляваш компютъра от телефона и по точно от симбиан телефон (в моя случай Е71) през интернет.

Аз си сложих една, казва се Remote desktop mobile plus, обаче има една седмица trial и после иска сериен, а такъв работещ никъде не можах да намеря. Има един в арената и един намерих някъде из другите торенти, но ми казва че вече се използват.

Някой знае ли друга такава подобна програмка безплатна или пък, ако е платна да е с лек...

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 02 дек 2008 7:54

Някой ако реши да дава линкове към подобни на ЛС да прати и на мен, щот ми требе :)
За e51, ако има значение.

Голям тормоз ще е да се работи с нея, ама понякога наистина се налага...

Потребителски аватар
pit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pit » Вто 02 дек 2008 8:02

Такива програми работят през инфраред или блутут-а на телефона,не е нужно чак през интернет да се управлява :lol: .Обаче е страшна работа, не си струва..по-добре едно дистанционно което е 15 лева и се слага към компютъра, управлява се с дистанционното на телевизора примерно.. Иначе за линкове, пращам ви и на двамата едни сайтове да разгледате вътре, има подобни неща :wink:

Потребителски аватар
gubaku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gubaku » Вто 02 дек 2008 8:20

Не бе човече, става въпрос да си влизаш в компютъра дистанционно, а не да си ползвам телефона за дистанционно! Демек ти си в офиса и от телефона си управляваш компа у вас.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 02 дек 2008 9:36

пробвал съм освен за рестарт за друго не става ....... има vnc за съмбиан s60 v3, s90 майкрософските си имат RDP ..... в интернет има много инфо ...

Потребителски аватар
apchih
Автомобил: Ford Mondeo MK4 TDCi
Двигател:

Мнениеот apchih » Вто 02 дек 2008 9:38

Пробвай това, преди имах на Нокиа Н80 подобна програма, но не помня как се казваше. Ставаше малко бавно, а и доста парички гълта, да не го забравиш включено, че после :horror:
http://www.geek.com/articles/mobile/rem ... -20050428/

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 02 дек 2008 10:04

apchih написа:Пробвай това, преди имах на Нокиа Н80 подобна програма, но не помня как се казваше. Ставаше малко бавно, а и доста парички гълта, да не го забравиш включено, че после :horror:
http://www.geek.com/articles/mobile/rem ... -20050428/

Има wifi за целта :)
Мерси за линка.

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Вто 02 дек 2008 10:12

Toя гийк го бях дръпнал от сайта на нокия, аз съм с Е 51, трайълът можеш да си го натаковаш в общи линии.... :P

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Вто 02 дек 2008 20:44

Е в офиса нямате ли интернет или и тая фирма е като моята. Я го платили я не. :lol: :roll: :drinking:
Това ще да е много тегаво. На мене през монитор 17 ми е тегаво. Представям си през телефон без нормална клавиатура и мишка. :lol:
Имаше едни курсора вървеше на 100 стъпки по екрана на телефона. Ужаст... :horror: Нищо не правят. Отделно, че освен да стартираш нещо и да го спреш за друго не стават. По-удобно и бързо е да намериш зала докато си губиш времето с тия телефонни глупости. :lol:

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Сря 03 дек 2008 8:28

С некакъв TeamViewer нема ли да стане, само че трябва преди да излезеш от вкъщи да го стартираш на компютъра та да знаеш ID и pass. Немам идея обаче тая програма на телефон става ли.
П.С Чудим се що ли пишем като си немам представа за нещата.
П.С2 Ако някой може да ми активира вистата на НР 6720S дистанционно нека ми пише на ЛС.

Потребителски аватар
gubaku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gubaku » Сря 03 дек 2008 15:34

Ами по принцип действително върви доста бавно, но е поносимо. На мен лично ми трябва защото имам видеонаблюдение на няколко обекта и искам да мога от тела да мога да виждам какво става в съответните обекти... и една такава програмка ми се струва най-лесния начин. Тази - RDM+ ми вършеше чудесна работа, но ми изтече траяла. Ако някой има друга идея как да си гледам камерите дистанционно от телефона да сподели

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Чет 04 дек 2008 16:31

Ам да речем може да си закупиш ш***ата програмка и тогава тегобите ти са решени......

Върни се в “ОФФ-Топик - други”