Някой интересувал ли се е от подобно нещо? Става въпрос за това да си управляваш компютъра от телефона и по точно от симбиан телефон (в моя случай Е71) през интернет.
Аз си сложих една, казва се Remote desktop mobile plus, обаче има една седмица trial и после иска сериен, а такъв работещ никъде не можах да намеря. Има един в арената и един намерих някъде из другите торенти, но ми казва че вече се използват.
Някой знае ли друга такава подобна програмка безплатна или пък, ако е платна да е с лек...

Програма за дистанционно управление на компютъра от телефон
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- pit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Такива програми работят през инфраред или блутут-а на телефона,не е нужно чак през интернет да се управлява
.Обаче е страшна работа, не си струва..по-добре едно дистанционно което е 15 лева и се слага към компютъра, управлява се с дистанционното на телевизора примерно.. Иначе за линкове, пращам ви и на двамата едни сайтове да разгледате вътре, има подобни неща 

- apchih
- Автомобил: Ford Mondeo MK4 TDCi
- Двигател:
Пробвай това, преди имах на Нокиа Н80 подобна програма, но не помня как се казваше. Ставаше малко бавно, а и доста парички гълта, да не го забравиш включено, че после
http://www.geek.com/articles/mobile/rem ... -20050428/

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
apchih написа:Пробвай това, преди имах на Нокиа Н80 подобна програма, но не помня как се казваше. Ставаше малко бавно, а и доста парички гълта, да не го забравиш включено, че после![]()
Има wifi за целта

Мерси за линка.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Е в офиса нямате ли интернет или и тая фирма е като моята. Я го платили я не.
Това ще да е много тегаво. На мене през монитор 17 ми е тегаво. Представям си през телефон без нормална клавиатура и мишка.
Имаше едни курсора вървеше на 100 стъпки по екрана на телефона. Ужаст...
Нищо не правят. Отделно, че освен да стартираш нещо и да го спреш за друго не стават. По-удобно и бързо е да намериш зала докато си губиш времето с тия телефонни глупости. 

Това ще да е много тегаво. На мене през монитор 17 ми е тегаво. Представям си през телефон без нормална клавиатура и мишка.

Имаше едни курсора вървеше на 100 стъпки по екрана на телефона. Ужаст...

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
С некакъв TeamViewer нема ли да стане, само че трябва преди да излезеш от вкъщи да го стартираш на компютъра та да знаеш ID и pass. Немам идея обаче тая програма на телефон става ли.
П.С Чудим се що ли пишем като си немам представа за нещата.
П.С2 Ако някой може да ми активира вистата на НР 6720S дистанционно нека ми пише на ЛС.
П.С Чудим се що ли пишем като си немам представа за нещата.
П.С2 Ако някой може да ми активира вистата на НР 6720S дистанционно нека ми пише на ЛС.
- gubaku
- Автомобил:
- Двигател:
Ами по принцип действително върви доста бавно, но е поносимо. На мен лично ми трябва защото имам видеонаблюдение на няколко обекта и искам да мога от тела да мога да виждам какво става в съответните обекти... и една такава програмка ми се струва най-лесния начин. Тази - RDM+ ми вършеше чудесна работа, но ми изтече траяла. Ако някой има друга идея как да си гледам камерите дистанционно от телефона да сподели
Върни се в “ОФФ-Топик - други”