Имам едно питане към спецовете за хедъра и футера в Word.
Та как мога да го променям в един файл за всяка отделна страница ?
Понеже имам няколко глави и искам там да е написано заглавието на главата, но като го сменя на едно място и на всякъде се променя.
За сега решавам проблема като всяка глава ми е на отделен файл, но това не ме устройва!
Някакви идеи?

HEADER and FOOTER на Word ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Re: HEADER and FOOTER на Word ?
Виз прикрепеното, май не може да е различно а само на четна и нечетна или на първа и всички останали....

- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ох, това не ме устройва.
Трябва да мисля някакъв друг вариант.
Трябва да мисля някакъв друг вариант.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам дали съм разбрал правилно какво искаш да направиш,но варианта е следния след като свършиш работата по страницата вмъкваш прекъсване следваща страница след което в новопоявилата се страница кликваш с десен бутон появява се лента за работа с Хедър...... там има едно бутонче връзка към предишната страница трябва да го изключиш и готово можеш да правиш каквото си поискаш и няма да се отрази в предната страница.Тънкоста е, че ако не въведеш прекъсване за следваща страница не може да разделиш главите дано си ме разбрал и съм бил полезен.За всяка следваща глава повтаряш действията като отделно трябва да изключваш Хедъра и фудъра.Последователноста е 4 меню вмъкване 1 прекъсване/типове нов раздел следваща страница(втората част на менюто)бутончето за което ти пиша се намира в средата на под менюто две странички свързани със стрелка
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
Insert - Break - Next page
Там където искаш да е различен хедъра и футъра - поставяш нова секция, както съм ти написал по-горе, отваряш си на новата страница хедъра или футъра, изключваш бутона Same as previous и си пишеш новия хедър или футър
Там където искаш да е различен хедъра и футъра - поставяш нова секция, както съм ти написал по-горе, отваряш си на новата страница хедъра или футъра, изключваш бутона Same as previous и си пишеш новия хедър или футър
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Привет,
пробвах по-горе описаното но не се получава.
Единственото, което става е да добавя прекъсване на страницата - и то само ми добавя нова страница. Но хедъра и футера не се сменят!
Може ли още малко разяснения ?
пробвах по-горе описаното но не се получава.
Единственото, което става е да добавя прекъсване на страницата - и то само ми добавя нова страница. Но хедъра и футера не се сменят!
Може ли още малко разяснения ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
На новата страница има хедър кликваш два пъти върху него с ляв бутон хедъра се осветява появява се допълнително меню обясних ти кое бутонче да изключиш и можеш спокойно да променяш хедъра без да има промяна в предната страница.
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Явно нещо в мене е проблема и не мога да се оправя!?
Да добавям си новата страница (break), влизам си в Х. и Ф., но там никъде не мога да открия тази опция за изключване !
А ми се налага да работя и с двата Офиса : 2003 и 2007 и объркването е тотално. Особено с 2007 не мога да се оправя!
Можеш ли на скриийн шот да ми го покажеш ?

Да добавям си новата страница (break), влизам си в Х. и Ф., но там никъде не мога да открия тази опция за изключване !
А ми се налага да работя и с двата Офиса : 2003 и 2007 и объркването е тотално. Особено с 2007 не мога да се оправя!
Можеш ли на скриийн шот да ми го покажеш ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
На 2003 става на бутончето пише link to previos /или връзка към предишното/ когато доближиш стрелката до него четвъртото от зад напред е когато ги броищ от close.Не мога да го покажа нагледно не знам как става.Със 2007 не съм работил и не знам дали там е по - различно.
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Най-накрая го намерих!
Да имам го това link to previos, но по незнайна причина не ми е активно?
Да имам го това link to previos, но по незнайна причина не ми е активно?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам дали се оправи,но след като вмъкнеш прекъсването отиваш на следващия раздел тогава вече бутончето е активно изключваш го и можеш да променяш хедъра.На първа страница винаги е неактивно защото няма към какво да направи връзка.
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Оправих се най-накрая и с 2003 , и с 2007!
Хиляди Благодарности!
Оказа се че трябва вече да се отиде на новата страница и там се появява footer section 2 !
Сега ми прави проблеми с номерирането, но ще го излъжа.
Още веднъж Благодаря !
Хиляди Благодарности!

Оказа се че трябва вече да се отиде на новата страница и там се появява footer section 2 !
Сега ми прави проблеми с номерирането, но ще го излъжа.
Още веднъж Благодаря !

Върни се в “ОФФ-Топик - други”