Както и да е...
Левски се борил за свобода и равноправие... /боже как звучи сега... а колко е истинско../
И проблема Scuba не е толкова, че твоето име не завършва на ОВ, или на ЕВ...
Проблема според мен, е че не видях един от малцинството когато ходих да подавам данъчна декларация... например...
щото сигурен съм ти си си платил "лептата" на тази държава, и имаш пълното право да се наричаш Българин.. а всеки има право да се самоопределя като турчин, циганин, евреин, джигитаец.. но всички сме БЪЛГАРИ!.
За този Сидеров, ами той сам се определя като краен..
аз споделям много от неговите възгледи.. но не всичките...
Имал съм познати цигани, турци, българи.. и сред всички има погани, има и свестни хора...
всъщност като се замисля и един идиот с мустак майй и той така е започнал... та на фона на това.. да не мислиш, че само теб те е страх.. при все че моето име има ЕВ....
То идиотизма и малоумието не знае, цвят, пол, раса, народност, и самоопределение...
И за накрая на поста ще кажа.. може и най-чистият и беличкият българин да си .. и пак да правиш "цигански" работи... и обратното..
Хората са хора всеки сам за себе си.. останалото е статистика
Ех не ми се щеше да опорочаваме темата за една от светините за България..
Апостола.
Бах ти мишкавата история.. човека си е дал живота пустата свобода, а на нас ние наготово, и ние се чудим кво да си измисляме....
Ама ... и аз бях там и аз се мишкавих.