Искам да "благодаря" на колегата OpasniqGTI

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Supawiza
Автомобил:
Двигател:

Re: Искам да "благодаря" на колегата OpasniqGTI

Мнениеот Supawiza » Чет 05 фев 2009 19:20

Аз на колегата му казах точно това че както беше пуснал обявата беше примамлива и може някой да реши да му ги пратиш и като ги види да се откаже защото на снимката джантата изглеждаше добре а в действителност не беше така :evil: без да се обиждаш но това е истината давам това мнение като очевидец та мисилта ми е че е предизвикан проблема.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 05 фев 2009 19:49

Supawiza написа:Аз на колегата му казах точно това че както беше пуснал обявата беше примамлива и може някой да реши да му ги пратиш и като ги види да се откаже защото на снимката джантата изглеждаше добре а в действителност не беше така :evil: без да се обиждаш но това е истината давам това мнение като очевидец та мисилта ми е че е предизвикан проблема.

Това ако е вярно , нормално да не ги вземе и аз бих постъпил така....

Потребителски аватар
kolbasara
Автомобил: Volkswagen Golf mk3
Двигател: ABF-Turbo

Мнениеот kolbasara » Чет 05 фев 2009 21:04

Supawiza написа:Аз на колегата му казах точно това че както беше пуснал обявата беше примамлива и може някой да реши да му ги пратиш и като ги види да се откаже защото на снимката джантата изглеждаше добре а в действителност не беше така :evil: без да се обиждаш но това е истината давам това мнение като очевидец та мисилта ми е че е предизвикан проблема.

така е но аз ги оправих и колегата знае какво им е било състоянието преди да ги оправя и му казах че ще ги оправя и тогава ще му ги пратя със увеличение на цената според ремонта и тои се съгласи а плюс това тои не ги е виждал на живо за да се откаже значи джантите не са това което бяха все пак ги пратих до Варна седяха 10 дена там поне можеше да мине да ги види а не да чете какво пише при положение че аз му казах че са ок куриерите ми казаха че изобщо не е ходил 5 пъти му звъняли и тои все "еи сега идвам да ги взема" не е коректно можеше да мине пък ако не му харесат ок

Потребителски аватар
ivankov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivankov » Чет 05 фев 2009 22:44

Rijo написа:Ще помоля колегите да се въздържат от "наредби" преди и двете страни да са изразили мнение по въпроса.

съгласен с колегата но кога ли ще стане това :gruebel

Върни се в “ОФФ-Топик - други”