Часовникар - качествена смяна на батерия

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
petarkolev
Автомобил: Jetta II 1.8
Двигател: RP

Часовникар - качествена смяна на батерия

Мнениеот petarkolev » Нед 18 ное 2007 11:27

Здраейте, понеже сме най-компетентния форум във всичко почти, искам да попитам къде могат да ми сменят батерия на часовник Swatch?
Питам Ви защото преди време имаш същата марка, ама такава смяна ми направи един специалист, че го хвърлих после. Благодаря предварително.

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Качествена смяна на батерия

Мнениеот Adnan » Нед 18 ное 2007 11:37

petarkolev написа:Здраейте, понеже сме най-компетентния форум във всичко почти, искам да попитам къде могат да ми сменят батерия на часовник Swatch?
Питам Ви защото преди време имаш същата марка, ама такава смяна ми направи един специалист, че го хвърлих после. Благодаря предварително.

Баща ми е часовникар :) :!:

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Нед 18 ное 2007 13:09

Сам си я смени супер лесно е!

Потребителски аватар
slavi tsvetkov
Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
Двигател: 2023
Контакти:

Мнениеот slavi tsvetkov » Нед 18 ное 2007 13:47

На ул"Цар Симеон"86 има сервиз,ходил съм там за смяна на батерията и съм доволен.

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Нед 18 ное 2007 14:31

На Солунска след като пресечеш Витошка и след Христо Белчев, но преди Ангел Кънчев, от дясната страна по посока на движението има две часовникарски ателиета, работят и с доста по скъпи часовници, мисля че ще свършат добре работата.

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Нед 18 ное 2007 14:42

ABSOLUT написа:На Солунска след като пресечеш Витошка и след Христо Белчев, но преди Ангел Кънчев, от дясната страна по посока на движението има две часовникарски ателиета, работят и с доста по скъпи часовници, мисля че ще свършат добре работата.

Точно - това е твоетп място.
Тези ателиета, в които има и сервиз за откак се помня и ги знам от баща ми - имат слава явно, но вътре има хора, които наистина си разбират от работата.

Потребителски аватар
Grizzlito
Автомобил: Volkswagen T5 4motion
Двигател: AXE 2006
Контакти:

Мнениеот Grizzlito » Нед 18 ное 2007 15:06

Adnan написа:
petarkolev написа:Здраейте, понеже сме най-компетентния форум във всичко почти, искам да попитам къде могат да ми сменят батерия на часовник Swatch?

Баща ми е часовникар :) :!:

кажи къде е защото имам един michele rene за батерия, един Реймонд Уейл за ремонт и един Cruiser за батерия пак и не ща да хода при некви измамници

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Нед 18 ное 2007 17:31

Grizzlito написа:кажи къде е ....

В Кърджали е :( но ако искаш дай ми ги в петък и ще ги имаш в понедлник, по принцип си пътувам всяка седмица живот и здраве.
Гарантирано качество мисля за смяна на батерия пари няма да вземе. Ако нямаш купена батерерия, ще му кажа да сложи на складови цени !

Потребителски аватар
petarkolev
Автомобил: Jetta II 1.8
Двигател: RP

Мнениеот petarkolev » Пон 19 ное 2007 9:44

Милослав написа:
ABSOLUT написа:На Солунска след като пресечеш Витошка и след Христо Белчев, но преди Ангел Кънчев, от дясната страна по посока на движението има две часовникарски ателиета, работят и с доста по скъпи часовници, мисля че ще свършат добре работата.

Точно - това е твоетп място.
Тези ателиета, в които има и сервиз за откак се помня и ги знам от баща ми - имат слава явно, но вътре има хора, които наистина си разбират от работата.

е за това място знам от дете, ама не бях сигурен че ощи ги има.
Благодаря

Uneek
Автомобил: 1998 VW Polo Variant
Двигател: APQ

Мнениеот Uneek » Пон 19 ное 2007 16:56

Аз имам Суоч и батерията се сменя за секунди... С една монетка се отвива капачето и готово. Купи си хубава батерия и си я смени сам.

Потребителски аватар
chinadracon
Автомобил: VW Golf MK4
Двигател: AKL 1999
Контакти:

Мнениеот chinadracon » Пон 19 ное 2007 17:00

И от мен един глас за тях!!! Оправяли са ми часовници, за които другаде са ми казвали, че са неспасяеми случаи - много добри майстори!!!

Потребителски аватар
emdless4
Автомобил:
Двигател:

Re:

Мнениеот emdless4 » Нед 08 фев 2009 23:06

chinadracon написа:

И от мен един глас за тях!!! Оправяли са ми часовници, за които другаде са ми казвали, че са неспасяеми случаи - много добри майстори!!!

колеги а някой знае ли работното време на тези ателиета - вечер до колко са, и в събота дали работят?
става въпрос за един ремонт, и една каишка - имат ли избор на хубави кожени каишки, или за каишката да ходя отделно на Гюлиян на Раковски?

Потребителски аватар
chinadracon
Автомобил: VW Golf MK4
Двигател: AKL 1999
Контакти:

Re: Re:

Мнениеот chinadracon » Пон 09 фев 2009 11:55

emdless4 написа:
chinadracon написа:

колеги а някой знае ли работното време на тези ателиета - вечер до колко са, и в събота дали работят?
става въпрос за един ремонт, и една каишка - имат ли избор на хубави кожени каишки, или за каишката да ходя отделно на Гюлиян на Раковски?

За каишки, честно да ти кажа, не мисля, че имат много голям избор, по-добре от другаде. Относно работно време, за деня не им го знам, но с 90 процента сигурност работят в събота.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”