Здраейте, понеже сме най-компетентния форум във всичко почти, искам да попитам къде могат да ми сменят батерия на часовник Swatch?
Питам Ви защото преди време имаш същата марка, ама такава смяна ми направи един специалист, че го хвърлих после. Благодаря предварително.

Часовникар - качествена смяна на батерия
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Качествена смяна на батерия
petarkolev написа:Здраейте, понеже сме най-компетентния форум във всичко почти, искам да попитам къде могат да ми сменят батерия на часовник Swatch?
Питам Ви защото преди време имаш същата марка, ама такава смяна ми направи един специалист, че го хвърлих после. Благодаря предварително.
Баща ми е часовникар

- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ABSOLUT написа:На Солунска след като пресечеш Витошка и след Христо Белчев, но преди Ангел Кънчев, от дясната страна по посока на движението има две часовникарски ателиета, работят и с доста по скъпи часовници, мисля че ще свършат добре работата.
Точно - това е твоетп място.
Тези ателиета, в които има и сервиз за откак се помня и ги знам от баща ми - имат слава явно, но вътре има хора, които наистина си разбират от работата.
- Grizzlito
- Автомобил: Volkswagen T5 4motion
- Двигател: AXE 2006
- Контакти:
Adnan написа:petarkolev написа:Здраейте, понеже сме най-компетентния форум във всичко почти, искам да попитам къде могат да ми сменят батерия на часовник Swatch?
Баща ми е часовникар![]()
кажи къде е защото имам един michele rene за батерия, един Реймонд Уейл за ремонт и един Cruiser за батерия пак и не ща да хода при некви измамници
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Grizzlito написа:кажи къде е ....
В Кърджали е

Гарантирано качество мисля за смяна на батерия пари няма да вземе. Ако нямаш купена батерерия, ще му кажа да сложи на складови цени !
- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
Милослав написа:ABSOLUT написа:На Солунска след като пресечеш Витошка и след Христо Белчев, но преди Ангел Кънчев, от дясната страна по посока на движението има две часовникарски ателиета, работят и с доста по скъпи часовници, мисля че ще свършат добре работата.
Точно - това е твоетп място.
Тези ателиета, в които има и сервиз за откак се помня и ги знам от баща ми - имат слава явно, но вътре има хора, които наистина си разбират от работата.
е за това място знам от дете, ама не бях сигурен че ощи ги има.
Благодаря
- chinadracon
- Автомобил: VW Golf MK4
- Двигател: AKL 1999
- Контакти:
ABSOLUT написа:На Солунска след като пресечеш Витошка и след Христо Белчев, но преди Ангел Кънчев, от дясната страна по посока на движението има две часовникарски ателиета, работят и с доста по скъпи часовници, мисля че ще свършат добре работата.
И от мен един глас за тях!!! Оправяли са ми часовници, за които другаде са ми казвали, че са неспасяеми случаи - много добри майстори!!!
- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
Re:
chinadracon написа:ABSOLUT написа:На Солунска след като пресечеш Витошка и след Христо Белчев, но преди Ангел Кънчев, от дясната страна по посока на движението има две часовникарски ателиета, работят и с доста по скъпи часовници, мисля че ще свършат добре работата.
И от мен един глас за тях!!! Оправяли са ми часовници, за които другаде са ми казвали, че са неспасяеми случаи - много добри майстори!!!
колеги а някой знае ли работното време на тези ателиета - вечер до колко са, и в събота дали работят?
става въпрос за един ремонт, и една каишка - имат ли избор на хубави кожени каишки, или за каишката да ходя отделно на Гюлиян на Раковски?
- chinadracon
- Автомобил: VW Golf MK4
- Двигател: AKL 1999
- Контакти:
Re: Re:
emdless4 написа:chinadracon написа:ABSOLUT написа:На Солунска след като пресечеш Витошка и след Христо Белчев, но преди Ангел Кънчев, от дясната страна по посока на движението има две часовникарски ателиета, работят и с доста по скъпи часовници, мисля че ще свършат добре работата.
колеги а някой знае ли работното време на тези ателиета - вечер до колко са, и в събота дали работят?
става въпрос за един ремонт, и една каишка - имат ли избор на хубави кожени каишки, или за каишката да ходя отделно на Гюлиян на Раковски?
За каишки, честно да ти кажа, не мисля, че имат много голям избор, по-добре от другаде. Относно работно време, за деня не им го знам, но с 90 процента сигурност работят в събота.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”