zaro написа:Според мен може и да и пречи косата ако и по дълга, например като пише да и пада на листа. По добре поговори с директорката, сигурно има нещо предвид.
Иначе и аз учих една година в Кировходи от дясно, кичи се със лепенки, панталони незнам си какво!
Аз бях по свободолюбив и не се разбрахме нещо и се преместих още след първата година.
Но от там ми останаха няколко навика.
Например имам навика винаги като ставам от стол да си го пребирам до масата.Не ни пуснаха да излезнеме докато не си подредиме стаята. И найстина ти е много по приятно да влезеш в някое подредено помещение после.
В университета и по заведенията 90% не си пребират столовете към масите, а само ги побутват за да минат. Резултата е че все едно са минали 100 говеда.
истината е, че такива навици са полезни, и дори да не ги разбираме на момента, в последствие оказват положително влияние в/у самосъзнанието ни....
аз например също бях свободолюбив и правех повечето учители диви... но тези, строгите, които не поддаваха и ме гонеха от час или ми пишеха двойки, те ми останаха в паметта.другите ги забравих.и сега вече ги разбирам, и знам че са били прави и е било за мое добро това което са правили...
просто тези от вас които са били в казармата, съм сигурен че са много по-дисциплинирани от сега раснещото поколение. И освен губене на време, има много сериозен възпитателен ефект.
всички веднага скачат че се връща комунизма, но замислете се малко, огледайте се... кажете ми нормално ли е това което се случва в момента в училищата?!