Мадона в България

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
kibo_tom_8440
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB -2 0 4motion

Re: Мадона в България

Мнениеот kibo_tom_8440 » Пон 16 фев 2009 9:06

Колега, наясно ли си, колко концерти са обявявани в БГ и после бандата отказва да дойде и един .!. за феновете.
Дочух, колко и е хонорара за българският концерт и пак добре, че цените на билетите са такива death

[/quote]
Така е, но това е световно турне и минава през източноевропейските държави Унгария, Румъния, Сърбия и България. Е, ако стане нещо непредвидено (заболяване, неизпълнение на ангажименти от страна на музикалните компании, ПАРИ и др) наистина може и да няма. Но на този етап при добро стечение на обстоятелствата, смятам, че няма да има пречка концерта да се състои. Не бъди толкова резервиран и бъди на този етап оптимист, че всичко това един ден ще се случи, такива са основанията които предвиждат това да се случи - определена е програмата на Мадона, всички медии отразяват това турне, продават се билети, ангажирани са обслужващите фирми и състави и т.н. и т.н. :beer :applause: :applause: :banana Да има кеф на този етап!

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Чет 19 фев 2009 7:42

100 лева за билет за концерта на тая чалгарка...хм...деба и масовата култура... да уточня казвам го като човек слушащ рок ...да няма обидени....инак бих дал и 1000 за да чуя Пинк Флойд например...но зная че никога няма да стане...не и в пълен състав не и тук и сега.... :banghead:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Чет 19 фев 2009 8:32

silent написа: ...инак бих дал и 1000 за да чуя Пинк Флойд например...но зная че никога няма да стане...не и в пълен състав не и тук и сега.... :banghead:
.... дам за Пинк Флойд или U2 и аз няма да му мисля грам .....

kibo_tom_8440
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB -2 0 4motion

Мнениеот kibo_tom_8440 » Чет 19 фев 2009 9:28

Вече е започнал боя за билети пред касите на стадиона. Дано да има за всички желаещи. За всеки стил си има слушатели. Аз лично харесвам DEEP PURPLE, BLACK SABBAT, LED ZEPELIN, AC/DC-те май ще са в Унгария наскоро, ZZTOP, SLADE, Електрик лайт оркестра - или както му викат в Англия "кралския симфоничен оркестър" и много други от 80-те години. За съжаление много от тях вече почти са забравени или без перспектива за нова концертна дейност. Сега на мода са соловите изпълнители, така че ще трябва да се примиряваме с идването на един или друг такъв изпълнител с ранг на световна звезда. :talk: :applause: :banana
Всеки сам си доставя кефа и слуша, вижда и прави това което му харесва. :да: :beer

Betrayer
Автомобил: bmw
Двигател: 1986
Контакти:

Мнениеот Betrayer » Чет 19 фев 2009 20:28

Аз не бих отишъл, не само заради парите а и щото ми е цифра противно това редкозъбо животно :idea:

Потребителски аватар
koce
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот koce » Чет 19 фев 2009 21:09

Предпочитам Иво Сиромахов да ми пее отколкото баба Мъди ! mhihi Пък и билета 100-200 лева НИКОГА !!!

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Чет 19 фев 2009 22:41

Да си призная: Аз съм един от тези, които искаха да дадат 200 кинта за билет. Не, не съм фен на Мадона. Просто смятам, че ще си заслужава.

Интересно обаче е, че онлайн билетите бяха обявени за пускане в 9 часа. След като в 9 нищо не се случи, от Тикетпро казаха, че е отложено пускането за 10. В 10 часа естествено сървъра беше претоварен, а в последствие, някъде час по късно, вече 3те най-скъпи категории бяха Sellout (а не sold out, ама айде да не задълбаваме)

И между другото: И билетните каси са имали проблем с сървъра. Е как стана така тогава, че билетите, хоп, и свършиха?

http://life.dir.bg/2009/02/19/gallery4025999_2.html

P.S. Търся два билета за golden circle. Само на цена от 200 лв. На драго сърце бих почерпил.

Потребителски аватар
Bubetooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bubetooo » Чет 19 фев 2009 22:54

Днес дочух,че вече няма билети!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”