И аз имах премеждия с телефон закупен от 2бе с договор към Глобул -> гаранцията е поемаше Германос..
Телефона бе Самсунг и започна миналото лято да се рестартира, като преди това губеше обхват.
Занесох го в магазина, получих обещание да се оправи - ама зрънци..
Взех го неотремонтиран, беше записано в гаранционната карта - Тест ОК, SW
2-3дена се мъчи моето девойче и решихме пак да го занесем, пак чакахме около 20 дена.
Изненада - Телефона бе със същото становище на гар. карта, а пред продавачите в магазина се рестартираше като за световно.
Помислихме си че е заради Сим картата, ползвах го с моята карта, едвам издържах 1 ден, сложихме му още 2 карти - пак същата бира
Не издържах и на следващият ден телефона пак бе предаден за ремонт, като в магазин 2бе Пловдив 2 обещаха да говорят с техника от сервиза на Германос, за да се реши проблема. При това 3то или 4то ремонтиране телефона се забави 28 или 29 дена(не помня вече подробности..) На гар. карта бе записано - Смяна платка..
Изненада - Телефона още в сервиза на центъра на град Пловдив телефона губеше обхват, сменихме картата и пак губеше обхват. Отказах да го взема и настоях да ми бъде сменен телефона с друг, запонаха едно въртене, едно сумтене как магазина не е виновен, а от сервиза отказали замяна, дори имаше обаждане на няколко пъти в сервиз Германос, от там 5-6пъти не вдигнаха, а след това казаха, че телефона е ОК, като е ОК да си го полват те, аз телфон, който се рестартира и губи обхват не мога да ползвам..
Чрез един приом на служител от магазина все пак след 5-6месеца висене по сервизите дойде момента да си изберем телефон от магазина. Избрахме си Нокия, която като и сложихме Сим карта въобще не иска да тръгне( а без карта си вървеше...) накрая марката за момата се оказа Сони-Ериксон w850.
Дано ни радва дълго време и със сервизи повече да не се занимаваме:)
Германос ме изпуснаха като клиент, пък и не само мен, но те си знаят най-добре.
ПС-> Комисията за защита на потребителите вдигнаха ръце от мен, още повече че дори те не си изпълниха задълженията коректно към мен, понеже по случаят ми не ми бе обърнато внимание повече от 47дни, а срокът по закон е 30дни.
Просто халифакс, вълча-дръжава.
До колегата със тихата слушалка - Моята нокия от 2бе съще глъхне един вид, но ме е страх да я оставя, понеже може да ми я върнат по-строшена и от сега
Инак Ви желая късмет, дано проблема се реши за дни!