Колеги пак казвам, не съм искал да обидя никой. Просто е факт. А и доколкото помня още от първата страница някои започнаха така темата и даже и продължават... Да, хубаво е сега като няма коли, няма задръствания, няма и хора.
За регистрациите си е решение до конкретния човек. Родом съм от Горна Оряховица, живях 6 години във Варна и сега съм в София от 7-8 месеца. Моята кола до последно беше с ВТ регистрация, следващата пак ще е с такава. После обаче бат Бойко ще се развика защо колите са в София, а хората си плащат данъците по родните места... Угодия няма.

Харесвате ли София такава, каквато е по празничните дни?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Харесвате ли София такава, каквато е по празничните дни?
аре петдесетата подобна тема откакто бродя у форума ...... типичната българска черта да се търсят проблемите в другите ...трафик имало ...ми свалете си дебелите дупета от колите и ходете пеша, с метро, колело или се возете по четерима, а не по един в кола, както аз направих:) .... следващата подобна тема ще е началото на май 

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Re: Харесвате ли София такава, каквато е по празничните дни?
Като направят метрото в София като хората след 20-30 години ще се радваме всички на София...
И като се научат някои, че в София боклука не се изхвърля на улицата...
И като се научат, че паркоместата са ограничени и трябва да спират така, че да могат и другите...
Абе общо взето на село тези проблеми ги няма. Затова и аз предпочитам при всяка възможност да ходя на село...
Всеки да се оправя както може!
И като се научат някои, че в София боклука не се изхвърля на улицата...
И като се научат, че паркоместата са ограничени и трябва да спират така, че да могат и другите...
Абе общо взето на село тези проблеми ги няма. Затова и аз предпочитам при всяка възможност да ходя на село...
Всеки да се оправя както може!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”