Зверско убийство в Перник!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
BastunSelski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Зверско убийство в Перник!

Мнениеот BastunSelski » Вто 10 мар 2009 16:42

така е докато има 8-часов работен ден ,а реално да си зает по 10 часа да има и ОТ. Така е трябва да има 20-25 часова работна седмица и всичко ще се оправи! Който ме разбрал,разбрал.

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало
Автомобил: Vw Golf V
Двигател: 1.9 TDI BKC

Мнениеот Night_elf » Вто 10 мар 2009 16:58

propparo написа:Приплесквал ли,хе хе,колежке,виж календара коя година сме,погледни в личната си карта къде живееш.
Момичета се бият като момчета в училище и после всичко се пуска в интернет за назидание на всички останали,млади хора ритат други млади хора до смърт,студент завърнал се от чужбина бива почти смазан от бой,младо момче нанася около 50 удара с нож на младо момиче,във всяко училище има разделение на различни групички и групировки,които си играят на ´´Призън брейк´´ условията на живот........................Да продължавам ли,или още ще използваш думата приплясквал.
Пожелавам ти да не се срещаш никога очи в очи с грубото реално насилие,повярвай ми няма да ти хареса.
Само във филмите самотния войн разхвърля по 5-10 лоши наведнъж.На улицата закона е друг.И тук важи закона---всяко действие поражда равно по сила противодействие.Или както казват старите хора--Каквото почукало,такова се обадило.
Стига сме търсили хладнокръвни убийци,има само жертви на обществото.

Колега може би не ме разбра правилно...За тази дума се сетих и тази използвах ..
Календара го виждам добре ,личната си карта също и смятам ,че знам къде се намирам и в какъв свят живея .
Никога не мога да приема побоищата ,и всички неща които ти си цитирал ... Но мисля ,че колкото и да говорим и пишем е все едно .За мен това е последното решение на нещата ... има други начини с които можеш да поправиш кофликт .
И знаеш ли ,всъщност съм се срещала с грубо насилие и съм го преживяла много тежко .. Не мисля ,че тук е темата да го обяснвам ... и да съгласен си Не ми хареса ...

Съжалявам, че не ме разбра правилно и че живеем в такъв свят пълен с такова насилие ...Отвращава ме самата мисъл за това колко често..и да не кажа всеки ден има такива тежки престъпления измежду които живеем всеки ден ..

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Вто 10 мар 2009 17:15

Ужаси по света много.
От чесане на езици смисъл никакъв!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”