Как да препиша - Даскале Помощ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
Re: Как да препиша - Даскале Помощ
Даскала™ написа:baTkoTo написа: та кажете методи за преписване на класното по Литература учил съм но искам да се подсигуря и със пищов
Даскале кажи и ти се пак си даскал
мерси предварително
Слушай ме сега внимателно![]()
Аз съм преписвал само заради тръпката.......да видя дали съм способен и тарикат![]()
Иначе всичко съм си учил наизуст![]()
Обаче..............за мен най-добрия вариант е тетрадката да ти е малък формат и я слагаш под краката на стола......и с леко разтваряне(по женски) си поглеждаш но без да навеждаш главата..........разтваряш събираш разтваряш събираш.....така съм преписал в Университета на първия чин пред преподавателя
а така , а лявата ръка си я слагаш над очите (се едно си правиш сенкия на очите ) и погледа на дол в тетрадката , като си сложиш ръката като погледнеш даскала требе да го виждаш до гушата
Последна промяна от G3 на Чет 31 май 2007 14:08, променено общо 1 път.
- baTkoTo
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги свърших с Класното!!!
Значи направих следния номер...
Направих си една примамка зех малко морзова азбука и почнах да реда така и го принтирах след което го наложих под листа видях че всичко е Ок.
Отивам в училище сядам на 2я чин и правя същото а съще временно съм направил и царския пищов на Делукс за който много мерси и беше перфекно
Та почнах да се правя че уж преписвам и даскалката идва и вика какво е това и аз викам ми лист с точки и тирета
Тя вика това за какво ти е??? казах и че ми носи късмет един от класа каза че тва е морзовата азбука и тя вика пищов и аз викам незнам тя го конфискува и за 90 минути само 1 път ме погледна а аз успях да използвам царския на Делукс
Ако той иска да сподели с вас ще го напише и тук
Значи направих следния номер...
Направих си една примамка зех малко морзова азбука и почнах да реда така и го принтирах след което го наложих под листа видях че всичко е Ок.
Отивам в училище сядам на 2я чин и правя същото а съще временно съм направил и царския пищов на Делукс за който много мерси и беше перфекно

Та почнах да се правя че уж преписвам и даскалката идва и вика какво е това и аз викам ми лист с точки и тирета
Тя вика това за какво ти е??? казах и че ми носи късмет един от класа каза че тва е морзовата азбука и тя вика пищов и аз викам незнам тя го конфискува и за 90 минути само 1 път ме погледна а аз успях да използвам царския на Делукс
Ако той иска да сподели с вас ще го напише и тук

- Ким
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Еее, ако бях видялa по-рано темата щях да споделя богатия си опит в преписването
Ти вече си я направил класната, ама аз пак да кажа, ако има други желаещи
Ако позволяват да се използва тетрадка (по друг предмет) за подложка, си купуваш една цветна подвързия (тъй като е цветна е по-плътна и няма да се вижда) и м/у корицата на тетр. и подвързията слагаш ситно написаните пищови. И така от двете страни на тетрадката. Но това е по-подходящо за друг предмет, по който няма мн за писане, щото си пада дебнене като не те гледа даскалката да прочетеш нещо.
Теми съм преписвала с помощта на MP3 Player, но за да не се вижда слушалката в деня на контролната отивам с поло (дрехата, не колата
) на даскало и прекарвам слушалката под него и от там към ушенцето
ама аз имам и дълга коса
И никой не ме заподозря.
Друг вариант е безжично хендс-фри, от тези дето се закрепват на ухото стига да има кой да ти диктува някъде навън + безплатни минути
А имаме една мн заблеяна даскалка дето като ще идва време за класна й купуваме едно интересно клюкарско списание и докато "скучае", докато ние правим класна и предлагаме да почете малко... и тя се съгласява
Ако се сетя още нещо, ще добавя.

Ти вече си я направил класната, ама аз пак да кажа, ако има други желаещи

Ако позволяват да се използва тетрадка (по друг предмет) за подложка, си купуваш една цветна подвързия (тъй като е цветна е по-плътна и няма да се вижда) и м/у корицата на тетр. и подвързията слагаш ситно написаните пищови. И така от двете страни на тетрадката. Но това е по-подходящо за друг предмет, по който няма мн за писане, щото си пада дебнене като не те гледа даскалката да прочетеш нещо.
Теми съм преписвала с помощта на MP3 Player, но за да не се вижда слушалката в деня на контролната отивам с поло (дрехата, не колата

Друг вариант е безжично хендс-фри, от тези дето се закрепват на ухото стига да има кой да ти диктува някъде навън + безплатни минути

А имаме една мн заблеяна даскалка дето като ще идва време за класна й купуваме едно интересно клюкарско списание и докато "скучае", докато ние правим класна и предлагаме да почете малко... и тя се съгласява

Ако се сетя още нещо, ще добавя.
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
XaBaTa™ написа:Пишеш темата в Word документ и после я правиш на 4-ри колонки на страница ...
режеш ги на лентички и ги нагъваш на хармоники
После с едната ръка пишеш, а с другата държиш хармониката (аз се бях специализирал даже да си я разлиствам)
По мое време минаваше ... сега не знам
значи, за да не те хващат хармониката се държи със същата ръка, с която държиш хармониката! повечето даскали знаят, че хармониката се държи в ръката без химикалка и си личи като четеш.
Даскала™ написа:Обаче..............за мен най-добрия вариант е тетрадката да ти е малък формат и я слагаш под краката на стола......и с леко разтваряне(по женски) си поглеждаш но без да навеждаш главата..........разтваряш събираш разтваряш събираш.....така съм преписал в Университета на първия чин пред преподавателя
имах една даскалка дето виждаше, че преписваме с листове и тетрадки м/у краката, ама я било срам да ни гледа там

тва с слушалка в ухото било то за мп3 или телефон вече почти всички преподаватели в университетите се научиха - особенно на кандидат-студентски изпити...
иначе аз използвам винаги някви умалени пищови и ги слагам където преценя, че ще мога да ги виждам, а преподавателя да не ги вижда

-
- Автомобил:
- Двигател:
Има един сайт http://www.......Tам се предлага химикалка-справочник.Хваща информация 20 страници голям формат. Има и видео с обяснение.Химикалът е перфектен за преписване.
Последна промяна от Pichaga на Пон 16 мар 2009 18:39, променено общо 1 път.
Причина: прилича ми и не само на мен на реклама
Причина: прилича ми и не само на мен на реклама
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
добра реклама./...
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти: