Съвет! Или съдействие на колегите от Стара Загора
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Съвет! Или съдействие на колегите от Стара Загора
Да не забравиш после да разкажеш какво е станало че ми е интересно 

- dobrev
- Автомобил: Tiguan
- Двигател: TSI2013
- Контакти:
Stivi написа:Да не забравиш после да разкажеш какво е станало че ми е интересно

- dobrev
- Контакти:
Winner25 написа:По вин също е 97, АБС се вижда че няма. Като гледам разстоянието между калника и вратата от дясно и между капака и калниците (на снимката в мобилен.бг) има вероятност колата да е удряна, но не е задължително.
Също тка броните са целите в цвета на купето а лайсните и огледалата не са, което ме съмнява да е така фабрично.
Иначе колата изглежда доста запазена
http://www.autoscout24.bg/PrintViewArti ... mky3oc3red -ето по същия начин боядисана предполагам фабрично!
- dobrev
- Контакти:
Току що се връщам от Стара Загора нещата са следните:
1.Колата е цялата боядисана обяснението на търговеца беше така я свалих от автовоза боядисана и с измит двигател.
ей тез швейцарци мислят и за нас като си пращат колите за продаване.
2.Пуснах я да работи отвън беше як студ и влязохме вътре в нея да говорим през това време се мъчих да стартирам компресора който тръгна на 10-я опит айде може би има датчик ли не знам какво.
3.Най-тревожното за мен беше че нямаше и 5-минути в тоя кучи студ стрелката на градусите застана на 90 градуса!
4.Гумите каиш казах му поне намери святстни гуми...ама нямало ама не знам си какво.....
Наистина колата е излъскана от всякъде но на мен не ми трябва за красота.
След тея увъртанки от страна на търговеца и при това беше съгласен на всичко по сделката за бартер само и само да се раздели със скъпоценното возило още почече ми стана съмнителен!
Тръгнахме си и след много разсъждения с баща ми не можахме да се хванем за нищо което да е в плюс за колата се отказахме и така продължаваме напред.
Още веднъж Благодаря на всички колеги отзовали се на поста ми!
1.Колата е цялата боядисана обяснението на търговеца беше така я свалих от автовоза боядисана и с измит двигател.

2.Пуснах я да работи отвън беше як студ и влязохме вътре в нея да говорим през това време се мъчих да стартирам компресора който тръгна на 10-я опит айде може би има датчик ли не знам какво.
3.Най-тревожното за мен беше че нямаше и 5-минути в тоя кучи студ стрелката на градусите застана на 90 градуса!
4.Гумите каиш казах му поне намери святстни гуми...ама нямало ама не знам си какво.....
Наистина колата е излъскана от всякъде но на мен не ми трябва за красота.
След тея увъртанки от страна на търговеца и при това беше съгласен на всичко по сделката за бартер само и само да се раздели със скъпоценното возило още почече ми стана съмнителен!
Тръгнахме си и след много разсъждения с баща ми не можахме да се хванем за нищо което да е в плюс за колата се отказахме и така продължаваме напред.
Още веднъж Благодаря на всички колеги отзовали се на поста ми!

Последна промяна от dobrev на Съб 21 мар 2009 18:44, променено общо 1 път.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
То се очакваше подобно развитие
Прекалено хубава кола на снимките, а на живо... По-добре се ориентирай от някоя частна обява или отиди си докарай от Германия/Франция/Холандия/Белгия/Австрия, на мен повечето коли, които съм гледал по автокъщите ми изглеждат прекалено съмнителни, прекалено чисти и прекалено добре измитите им мотори ме навеждат на мисълта, че не са читави.
Това много ме развесели определено. Аз съм виждал не един и два автовоза, предполагам и повечето тук също са виждали. Колите накачени по тях приличат на такива изкарани от автоморги или от някоя плевня, ударени,мръсни и т.н. Колега, успех ти желая в покупката, из форума има хубави оферти на подобна цена...

Колата е цялата боядисана обяснението на търговеца беше така я свалих от автовоза боядисана и с измит двигател.ей тез швейцарци мислят и за нас като си пращат колите за продаване.
Това много ме развесели определено. Аз съм виждал не един и два автовоза, предполагам и повечето тук също са виждали. Колите накачени по тях приличат на такива изкарани от автоморги или от някоя плевня, ударени,мръсни и т.н. Колега, успех ти желая в покупката, из форума има хубави оферти на подобна цена...
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Имаше и друг колега който ходи да гледа 2 коли в старозагорска автокъща които според обявите бяха "перфектна" и "уникална" обаче се оказа че "совите съвсем не са това което са" и не се стигна до сделка
Та затова ми беше интересно какво ще излезе от този опит и както разбрахме-джамбазите цените свалят но дараци пак си продават /опит за лека рима/ 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”