drfrancky написа:Уважаеми Дами и Господа,
В последните години голяма част от софийския Западен Парк е подложена на унищожение и вандализъм. Жителите на софийския „квартал” Факултето тихомълком изсичат дърветата в парка за огрев, като по този начин освен всичко друго освобождават нови площи за разрастване на отвратителното си гето. Парка се превръща в бунище, украсено с дънерите на десетки изсечени дървета и новопостроени бараки от строителни отпадъци и найлон.
Верни на принципа ни вместо просто да посочваме проблема, да се опитаме да станем част от решението, хората привързани към моторите ще съчетаем датата на откриването на мотосезона – 28 март 2009, с акция по засаждане на дръвчета в парка и почистване. Надяваме се след нашата проява съответните институции и най-вече фирма Зелени Системи да обърнат внимание на охраната и поддръжката на горите в парка. Надяваме се и ще се борим също така незаконните постройки да бъдат отстранени, като по този начин ще отпадне нуждата да бъдат отоплявани хората в тях с отсечени дървета от нашия Парк.
Каним всички съпричастни към опустошаването на това прекрасно кътче в сърцето на София да ни подкрепят с присъствие.
Ще бъдем в Парка в 13.30, след приключване на Мотошествието по случай откриването на сезона, което започва от площад Александър Невски в 11,15.
Сборния ни пункт е входа на парка в западния край на булевард Александър Стамболийски, при колелото на трамвай номер 10.
Проявата се организира с подкрепата на кмета на район Красна Поляна г-н Иван Чакъров.
Колеги, организирал съм и докарването на място на 100 броя Липи и Брези с големина 1.20 метра до 1.50 метра готови за засаждане.
Цената на едно дръвче е 10 лева. Не успях да намеря по-ефтини а и след няколко консултации се разбра, че това е много ниска цена.
Също така има още 400 броя Липи и Брези, но те ще бъдат бързо докарани само при нужда.
Можех да докарам и иглосистни дървета но цената им варира от 25-35 лева и реших да не рискувам с предплащането на скъпи дървета.
Разбира се при заявка и предплащане същите могът да бъдат доставени.
п.п.
Декларирам, че лично аз нямам финансова облага (т.е. не качвам цената) от продажбата на тези дървета.
п.п.п
Ако можете разпространете информацията. Може и без мойта декларация

Да засадим живот в Западен парк на 28.03.2009
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
Да засадим живот в Западен парк на 28.03.2009
Приятел мен помоли:
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Re: Да засадим живот в Западен парк на 28.03.2009
Това е за утре.. След ОС като гледам.. Трябваше по-рано да пуснете темата, а не от днес за утре.. Ама нищо 
Ще гледам да отида, ако свършим на време с ОС..
Казват, че човек през живота си трябва да засади дръвче и построи къща

Ще гледам да отида, ако свършим на време с ОС..
Казват, че човек през живота си трябва да засади дръвче и построи къща

- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
явно офтопик...:оф, а аз помислих че се заформя някаква оргия в парка през уикенда 

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм там, а тоя зад мене май няма едно читаво мнение от когато си купи тая червената барака.
- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
каква добра акция са заформили моторджиите, шапка им свалям.
и аз мисля да съм утре на ОС, но ми се ще и до Западния парк да мога да отида, там в игри ми мина детството.. колко красиво и уютно беше.
колко дървета съм засадила из България вече не помня.
яд ме е, че има такива безделници - опустошители на нещо, което вече никога няма да бъде същото.
и аз мисля да съм утре на ОС, но ми се ще и до Западния парк да мога да отида, там в игри ми мина детството.. колко красиво и уютно беше.
колко дървета съм засадила из България вече не помня.
яд ме е, че има такива безделници - опустошители на нещо, което вече никога няма да бъде същото.
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
joser написа:каква добра акция са заформили моторджиите, шапка им свалям.
................
Така е Хвала на такива хора

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Аз да кажа, че изпуснах, щото ОС се проточи до късно и сега се прибирам.. Пък трябваше да остана до последно, че хем ме приемаха за член, хем и заради кутията трябваше да дочакам всички да пуснат по левче...
Идеята обаче ми се струва добра да си организираме нещо такова, наше...
Само че хабер си нямам как се сади дръвче, как трябва да се гледа, кога трябва да се сади и т.н.
Знам само, че трябва да му изкопая дупка, да го плясна вътре и да зарина корените със земя.. Ама май не е само това...
Само че хабер си нямам как се сади дръвче, как трябва да се гледа, кога трябва да се сади и т.н.
Знам само, че трябва да му изкопая дупка, да го плясна вътре и да зарина корените със земя.. Ама май не е само това...
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
ISRalien написа:Аз да кажа, че изпуснах, щото ОС се проточи до късно и сега се прибирам.. Пък трябваше да остана до последно, че хем ме приемаха за член, хем и заради кутията трябваше да дочакам всички да пуснат по левче...
Преди време имаше подобна инициатива в Организационен, но идеята нещо замря. Аз подкрепям едно такова дело!
Vizor написа:Аз съм там, а тоя зад мене май няма едно читаво мнение от когато си купи тая червената барака.
Те от оня форум са така-недосегаеми ГъЗари

Откачам (темата). Моля за коментари само от участници в инициативата.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”