quattro^^ написа:сложете си avira имал съм и аваст и касоперски и нод и нз си още кво всичко е шитня, всяка ми казваше че нямам вируси, а авирата ми намери чак в хеша на D, тъй че...
Може ли да ми кажеш какво значи: " чак в хеша на D" ?
quattro^^ написа:сложете си avira имал съм и аваст и касоперски и нод и нз си още кво всичко е шитня, всяка ми казваше че нямам вируси, а авирата ми намери чак в хеша на D, тъй че...
MaRtiNsKi написа:amikus написа:Не се занимавай с тези измислици аваст и тн. сволач слагай кашперски интернет секюрити и сканирай под сеиф моуд!
![]()
![]()
Колега би ли дал 70лв за лиценз на шибания касперски ? Мога да кажа,че Аваста ми работи с пъти по-добре от тази помия
nurv написа:quattro^^ написа:сложете си avira имал съм и аваст и касоперски и нод и нз си още кво всичко е шитня, всяка ми казваше че нямам вируси, а авирата ми намери чак в хеша на D, тъй че...
Може ли да ми кажеш какво значи: " чак в хеша на D" ?
amikus написа:MaRtiNsKi написа:amikus написа:Не се занимавай с тези измислици аваст и тн. сволач слагай кашперски интернет секюрити и сканирай под сеиф моуд!
![]()
![]()
Колега би ли дал 70лв за лиценз на шибания касперски ? Мога да кажа,че Аваста ми работи с пъти по-добре от тази помия
Ами колега аз ли да те уча как да си сложиш кей на касперски??Ползвай AVG 8 free милион пъти по-добре от тези боклуци като авира аваст нод панда макафи нортон и тн. НОД-а ми е в рекордите 313 троянеца![]()
Volkov написа:Най-добрата антивирусна е зад компютърното устройство!
Kingpin написа:Zone Alarm Security Suite 8.0.> е решението на всички подобни проблеми.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта