Вчера с мой приятел ни спират на Плевен, той караше, кола с надписи "Жандармерия" и трима полицаи в нея. Дойде до колата единия, поиска документите, пита дали работи радар-детекторът и след като взе документите първото нещо, което каза, че ще пише акт, защото тези устройства са забранени от закона, КОЕТО НЕ Е ТАКА, именно точно това му обяснихме най-учтиво ние двамата. Той прегледа документите и покани моя приятел до колата, защото бил карал с превишена скорост да си видел скоростта - отива той до нея - вътре няма радар!!! Единият пищи с радиостанцията отдолу между краката му, прави някакви чалъми, и на ? къде е радарът и как ще си види скоростта, моят приятел получава следния отговор - "Сега няма ли да почерпиш?"

. Той пита "Къде е радарът?" и оня казва - "Сега ние май трябва да почерпим по един бонбон!", след което се хили и връща документите, като казва, че на "панаира в Русе трябва да почерпим" че се разминало

. Това си е чиста пробва "пишка", на мен ми се е случвало 2 пъти така посред нощ да ми правят постановка за уж превишена скорост и като искам да я видя да почват да въртят и да сучат и ми връщат документите, ако мине.
НА КОГО ТРЯБВА ДА СЕ СИГНАЛИЗИРА, КАКВА ИНФОРМАЦИЯ ТРЯБВА ДА ИМАМ, ЗА ДА ПОДАМ СИГНАЛ, КАКВО ИНФО ДА ИСКАМ ОТ ПОЛИЦАИТЕ, КАКВИ СА НИ ПРАВАТА В ТАКИВА СЛУЧАИ И ЕВЕНТУАЛНО, МАКАР И НА ТЕОРИЯ, КАКВИ МОЖЕ ДА СА ПОСЛЕДСТВИЯТА ЗА ТОЗИ РОД МЪРША? И МОЖЕ ЛИ ЖАНДАРМЕРИЯТА ДА СПИРА НА МЕЖДУГРАДСКИ ПЪТИЩА!
Моля за смислени коментари, нека да не се превръща в лаладжийница тази тема, смятам, ще е полезно инфото!