Има и глупави от наща партия :(
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Днеска щях да напукам каската на един нещастник с Голф МК3 GTD. Ситуацията е следната карам за един камион давам мигач и се изнасям да го задмина, а ония мъж с GTD-то беше задмен и той реши да задмине и мен и камиона и за малко да ме прасне - еб*ти олигофрена. Може ли да има такива тъпаци къде беше тръгнал с тоя изпърдян дизел дето няма сила едно задминаване да направи не знам след като задмина камион даде мигач да завива на ляво - демек можеше изобщо да не ни задминава и да прави простотий. Това стана на улицата дето свързва бул. България и жк. Стрелибще, към 9:50 сутринта, ако е форума тоя с МК3 ГТД 4врати синя на цвят да си признава без бой
.

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
XaBaTa™ написа:niikoo_1 написа:...къде беше тръгнал с тоя изпърдян дизел дето няма сила едно задминаване да направи не знам...
Моля моля
Приемам го като лична обида![]()
Винаги има черни овце в стадото, нали се сещаш
Сори, аз конкретно за неговия дизел говоря, защото ми е черен пред очите, не искам никой дето кара дизел повер да се обижда, просто се афектирах много
- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
Има и глупави от наш'та партия
Да, ама има и читави и от другите партии и срещата на читав от която и да е партия може да ти оправи настроението за цял ден. Визирам мой случай от преди няколко дена - яко задръстване, аз завивам наляво (на място, на което нямам право на такава маневра, но не преча на никой), за да се 'вклиня' в колоната коли и просто няма начин на вляза там, без някой да ме пусне - е, намери се едно девойче със светлосин С3 - че и място ми направи и остави - е, вярвайте ми, след тази случка цял ден ми беше гот, независимо от последващите тъпи изпълнения на разни шАфьорчета с разни автомобилчета...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”