колеги има ли някой който се занимава са татоси ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
jordanpar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jordanpar » Чет 18 дек 2008 23:38

joker написа:Татуировките са един от основните източници на разпространение на хепатит С..а хепатит С със сигурност еволюира до чернодробна цироза,което означава мъчителна смърт за 5-8 години..така,че изберете -чиста кожа или чернодрбна цироза + парички в джоба на търгашите и заразоносителите..все пак избирате вие......и за да не ме нападат с реплики тези които не ме познават..да допълня само,че съм лекар с 25 години стаж....вие избирате своята съдба....и това да обогатявате безскрупулните търговци....

:roll: :roll: :roll: Сложи някъде емотикон на усмихващо се личице,да разбера че се шегуваш.
Иначе ще отговоря с :screwy
Иглите всеки път са различни,даже клиента за татус може да си занесе купени от него.Да не говорим че има и машинки за еднократна употреба...............Абе въобще колега наясно ли си с татуирането,тук не говорим за затворнически татуировки с губерката и мастило от тонера на принтера или туш.
С уважение към теб и професията ти.

Потребителски аватар
Pironski
Автомобил: VW Golf II GTI 8V
Двигател: PB
Контакти:

Мнениеот Pironski » Пет 19 дек 2008 11:42

jordanpar написа:
joker написа:Татуировките са един от основните източници на разпространение на хепатит С..а хепатит С със сигурност еволюира до чернодробна цироза,което означава мъчителна смърт за 5-8 години..така,че изберете -чиста кожа или чернодрбна цироза + парички в джоба на търгашите и заразоносителите..все пак избирате вие......и за да не ме нападат с реплики тези които не ме познават..да допълня само,че съм лекар с 25 години стаж....вие избирате своята съдба....и това да обогатявате безскрупулните търговци....

:roll: :roll: :roll: Сложи някъде емотикон на усмихващо се личице,да разбера че се шегуваш.
Иначе ще отговоря с :screwy
Иглите всеки път са различни,даже клиента за татус може да си занесе купени от него.Да не говорим че има и машинки за еднократна употреба...............Абе въобще колега наясно ли си с татуирането,тук не говорим за затворнически татуировки с губерката и мастило от тонера на принтера или туш.
С уважение към теб и професията ти.
Колега,Джоки си е прав! Хепатита може да се образува не от иглите,а от самия туш това е един вид натравяне на кръвта! Да ме прощавате,ако бъркам,ама мисля,че така беше :roll:

Потребителски аватар
dj_nako
Автомобил: Golf 5 tsi
Двигател: BMY 2007

Re: колеги има ли някой който се занимава са татоси ?

Мнениеот dj_nako » Вто 24 мар 2009 20:15

"Без една татуировка може, но само с една не"

+1

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 25 мар 2009 11:29

Поне напиши грамотно заглавието...

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Сря 25 мар 2009 11:54

Колега, извинявай, че ти ползвам темата, ама имам въпрос - знае ли някой прилично студио за пиърсинг? За София става въпрос. Нещо, от което да сте доволни, да е сигурно че поне инструментите си стерилизират...... Дайте адресче или тел. Благодаря

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Сря 25 мар 2009 11:57

Aneto написа:Колега, извинявай, че ти ползвам темата, ама имам въпрос - знае ли някой прилично студио за пиърсинг? За София става въпрос. Нещо, от което да сте доволни, да е сигурно че поне инструментите си стерилизират...... Дайте адресче или тел. Благодаря

Обикновенно там където има татоо студио има и пиърсинг :arrow: viewtopic.php?f=15&t=136393
Еххх пиърсинг...имах аз навремето...сега са долеми дупки на ушите mhihi

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Сря 25 мар 2009 12:00

Aneto, с кола ходиш на работа, маникюр за 50 кинта, сега пък пиърсинг :beat_butt2

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Сря 25 мар 2009 12:01

rosy написа:Aneto, с кола ходиш на работа, маникюр за 50 кинта, сега пък пиърсинг :beat_butt2
Да бе, що не вземеш да ползваш градски транспорт, че тази криза... mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Сря 25 мар 2009 12:02

rosy написа:Aneto, с кола ходиш на работа, маникюр за 50 кинта, сега пък пиърсинг :beat_butt2

Аз няма да си сложа, колега. Става въпрос за племенничката - полудяла е да си слага обица на пъпа. Ама като я прави - поне да не я заразят я с хепатит, я с нещо друго. Едвам убедихме майка й да се съгласи. Аз само ще помогна с някой и друг лев - иска да й е подарък за рождения ден :lol:

Потребителски аватар
Pironski
Автомобил: VW Golf II GTI 8V
Двигател: PB
Контакти:

Мнениеот Pironski » Сря 25 мар 2009 12:39

В София съм си слагал като тръгнеш от лъвов мост нагоре по М.Луйза с-у някаква банка мисля,че се падаше влизаш навътре и слизаш по едни стълбички.

Потребителски аватар
rainheart
Автомобил: MK3
Двигател: 1.6 ABU

Мнениеот rainheart » Съб 30 май 2009 16:08

Търся колега, който се занимава с татуировки и пиърсинг за съвместна дейност! Ако има такъв в този форум или нечий познат нека се свърже с мен на ЛС или на office@blackwidowshop.com

Върни се в “ОФФ-Топик - други”