31.05.2009 Моторист на бояна??

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Re: 31.05.2009 Моторист на бояна??

Мнениеот my heart iS iCe » Пон 01 юни 2009 10:10

Какво да се прави ако сами не се пазим няма кой да ни пази полицията неможа да ни опази всички! По принцип няма какво да обсъждаме във форума просто всички ние сме животни на пътя! Няма какво да се сърдим на никого! Просто от както вкараха масово западни автомобили и продаването на шофьорски книжки (Пращат ги по Еконт вече :beat_butt2 ) винаги ще има ПТП-ТА (Просто транспорнто произшествие) Така че каквото станало станало просто трябва много хора да си отидат за да си вземем поука всички, че самите ние сме като яйце чууук! и край с нас! ЛЕКА им пръст на починалите при нелепата катастрофа :bishop

п.п Днеска караш с 200км утре те карат с 20 км! Днес караш бързо утре те носят Бавно! :cry:

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Пон 01 юни 2009 10:13

Имам само една молба... нека някой мод да я заключи, защото почнаха да пишат предимно хора които не бяха там и не видяха какво стана! Вече знаме че ние тук сме най-безгрешните.......

Последна промяна от Tishku на Пон 01 юни 2009 10:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пон 01 юни 2009 10:14

jordanpar написа:И не Ви чувам,господа моторджии,така разпалено пишейки в другата тема Мотористите на пътя и отношението към тях?????Къде сте сега,какво имате да кажете по въпроса с тоя шибан сополанко,който айде утрепал себе си добре,но защо трябва да си иде и другия 21-годишен???Аааа,пресичал е не където трябва,да добре,кажете го сега на неговите родители.
Аман от Батмани на две гуми.

Айде сега заради този инцидент да изкараме всички моторджии луди... По тая логика всеки който кара голф е напълно ненормален... Недей така с обобщенията само...

Много повече са случаите кола да удари/засече мотоциклетист, който си кара по правилата...

А по случая - нямам думи. :bishop И съм против тези срещи на Бояна, на които съм присъствал 1-2 пъти преди години, колкото да се убедя, че нямам място там...

Това съвсем не е първия инцидент... Това е ПОРЕДНИЯ случай!

Tishku написа:Имам само една молба... нека някой мод да я заключи, защото почнаха да пишат предимно хора които не бяха там и не видяха какво стана! Вече знаме че ние тук сме най-безгрешните.......

Бил там или не - фактите са на лице...

jordanpar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jordanpar » Пон 01 юни 2009 10:20

С ´´лека им пръст´´ се решава всичко в тоя форум.
Много ясно че нищо няма да се промени.Всичко това не се е случило само снощи.Снощното е само резултат от неправилно възпитание,неправилно поведение и неправилно управление на една машина.
Пешеходеца и той си бил виновен. :screwy :screwy :screwy Еми,извинявайте но, ако моторът се е движил наистина със 250км/ч,то тогава означава че за една секунда е изминавал около 70 метра!!!!!!!!Ако някой ми каже че може да реагира адекватно на метална маса,неосветена и с габарити далеч по-малки от автомобил, приближаваща се със 70м/сек ще му стисна ръката и ще поствам снимката след това в темата.Мислете малко бе хора.

И това че някой бил там не му дава право да определя кой как да мисли по случилото се.Както каза и предходния--фактите са налице,независимо дали съм очевидец.Този с моторното превозно средство ВИНАГИ трябва да пази пешеходеца,просто защото е по-неуязвим от незащитеното човешко тяло.

Потребителски аватар
MilenVD
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MilenVD » Пон 01 юни 2009 10:21

Tishku написа:Имам само една молба... нека някой мод да я заключи, защото почнаха да пишат предимно хора които не бяха там и не видяха какво стана! Вече знаме че ние тук сме най-безгрешните.......

Там дето написа 4е сме минали по тоя път.. Да аз си признавам минал съм потроших си хубавата кола от гонка и засичане ...Бях на 19 беше ми подарък за бала ... ии ми дойде акъла в главата И СЛАВА БОГУ

( колата беше ауди купе 2.6 1996 фейслифт тея дето са запознати знаят че е супер рядка тая година)

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Пон 01 юни 2009 10:25

jordanpar написа:С ´´лека им пръст´´ се решава всичко в тоя форум.

А какво друго може да се напише, когато някой е починал !
Какво може да направи "тоя форум"..освен колегите да си изкажат съболезнованията и т.н

В такива случаи не е хубаво да си чешем езиците т.е пръстите по клавиатурата ! Няма да върнем загиналите ! Кой бил виновен, кой не.... мир на праха им ! :idea:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 01 юни 2009 10:25

айде стига ви чешане на клавиатурите

Върни се в “ОФФ-Топик - други”