Един въпрос
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vw_polo_16v
- Автомобил: VW Polo 6n Seat ibiza 1.8T
- Двигател: AFH 1996 AQX 2000
Един въпрос
Здравейте колеги! Искам да попитам тези от Вас, които се занимават с историите на автомобилите(кое е юбилеино и тн). Та така, аз карам Поло 1.4 16v (6n). Всеки ден се запитвам защо моята кола е с 4/5 врати, а не е kато останали 16v полота с 2/3 врати. Наитина виждал съм с 4/5 врати по улиците но само 1 или 2 най-много. Който може да помогне ще съм му много благодарен.
Re: Един въпрос
Причината според мен е, че въпросното поло с този мотор се предлага и в триврат, и в четириврат вариант, но тъй като четиривратите са по-скъпи, а концепцията на полото е малък градски автомобил, който се кара с един, максимум двама човека, се обезмисля поръчката на четириврат.
Причините които са подтикнали първия собственик на твоята кола да я поръча с четири врати, могат да бъдат много и можем само да гадаем
.
Не смятам, че четири врати с този двигател има нещо общо с юбилейното, но може и да греша
Причините които са подтикнали първия собственик на твоята кола да я поръча с четири врати, могат да бъдат много и можем само да гадаем

Не смятам, че четири врати с този двигател има нещо общо с юбилейното, но може и да греша

Последна промяна от morfei1 на Нед 21 юни 2009 14:49, променено общо 1 път.
- Vw_polo_16v
- Автомобил: VW Polo 6n Seat ibiza 1.8T
- Двигател: AFH 1996 AQX 2000
Re: Един въпрос
Благодаря ти много.
Последна промяна от vasstop на Пон 22 юни 2009 8:59, променено общо 1 път.
Причина: Заглавието нарушава правилата
Причина: Заглавието нарушава правилата
Върни се в “ОФФ-Топик - други”