Спите ли спокойно, когато колата ви е повредена?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
dulag
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dulag » Чет 23 мар 2006 10:01

roberta написа:
dulag написа:Жена ми ако ми изневерява няма да се чуствам толкова зле , ако колата ми е развалена

Е не, това не мога да го повярвам, по-точно не искам!!! :shock

Радвам се че правиме разлика м/у не мога и не искам ! Но действително е факт незнам на какво се дължи сигурно на факта че жена може да се намери "стига да не харчи много градско" , а колата все пак те слуша повече от жената ако имаш подходящият подход към нея разбирасе. А бе всичко е относително , но репликата ми дойде просто от вътре :wink:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Чет 23 мар 2006 10:56

nii написа:Робертичке повечето мъже сме така... не знам за Светия Контрабандист... тои може да е "ненормален" :maaad:
аз се шашкам яко, но за щастие разполагам с втора кола така че грижи никви

да те светна щото някой се е престарал и ми е изтрил мнението ама ми е през... 8) та по въпроса спя си като пич и хич не се впрягам:)като се счупи правя приватизация на колата на Роберта:)докато ми оправят мойта:)

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Чет 23 мар 2006 10:59

santo_trafficante написа:като се счупи правя приватизация на колата на Роберта:)докато ми оправят мойта:)

нормално е като кара по-здрави коли да спасява положението :twisted:

Потребителски аватар
Roberta
Официален говорител
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Roberta » Чет 23 мар 2006 11:02

santo_trafficante написа:като се счупи правя приватизация на колата на Роберта:)докато ми оправят мойта:)

да ама това не важи в обратна посока, като се счупи на Роберта колата, тя си ходи пеша 8) mhihi

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 23 мар 2006 11:07

roberta, а ти виждала ли си някога голф да закъса :gruebel mhihi

Аз си спя спокойно, щото от година и половина насам съм бил общо за 2-3 дни в бокса...
: vw fen
Обаче с тия алфи... Май ще си оставя и голфа като резервно средство за придвижване

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Чет 23 мар 2006 11:39

L&R написа:

нормално е като кара по-здрави коли да спасява положението :twisted:

хахахаха мноо здрави няма що :D

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Чет 23 мар 2006 11:41

Vlad777 написа:roberta, а ти виждала ли си някога голф да закъса :gruebel mhihi

Аз си спя спокойно, щото от година и половина насам съм бил общо за 2-3 дни в бокса...
: vw fen
Обаче с тия алфи... Май ще си оставя и голфа като резервно средство за придвижване

виждал съм да:)що не ти ли се вярва :D а като вземеш една алфа като мойта може да поговорим вече за чупене и ремонти :D ако не си имал италянска кола няма смисъл да спорим :Dи да те светна че в бокса съм бил само за консумативи :D

Последна промяна от santo_trafficante на Чет 23 мар 2006 11:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Чет 23 мар 2006 11:42

roberta написа:

да ама това не важи в обратна посока, като се счупи на Роберта колата, тя си ходи пеша 8) mhihi

тц возят я :D

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Чет 23 мар 2006 11:52

Спя.... колата ми влиза в бокса само за смяна на консумативи. Т'ва да не е италианка да не можеш да смениш ремък три дни.
:ble:
За сметка на това майстора ми не спи спокойно, щото му я оставям вечерта и сутринта тръгвам на работа пак с нея....
п.с. Марио, ако четеш това искам да ти благодаря за перфектната поддръжка на всичките ми коли досега! 8)

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Чет 23 мар 2006 11:57

madmen написа:Спя.... колата ми влиза в бокса само за смяна на консумативи. Т'ва да не е италианка да не можеш да смениш ремък три дни.
:ble:
За сметка на това майстора ми не спи спокойно, щото му я оставям вечерта и сутринта тръгвам на работа пак с нея....
п.с. Марио, ако четеш това искам да ти благодаря за перфектната поддръжка на всичките ми коли досега! 8)

така е бате щото правят хубави мотори по сложнички:)а не от 88год до 2000год да слагат един и същи двигател :)че малко разнообразие трябва:)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”