20/03/08 14:44
Manowar, Slayer, ALice Cooper и In Flames ще са специалните гости на тазгодишното издание на Калиакра Рок Фест в гр. Каварана стана ясно по време на пресконференция, организирана по повод фестивала.
Организатори на тридневното събитие, което ще се проведе на стадион Калиакра в Каварна, са Жокер Медиа в партньорство с Община Каварна.
Фестивалът започва на 5 юли с концерт на легендарната група Manowar, която събра 20 хиляди души по време на заключителния концерт на Калиакра Рок Фест през 2007 г.
На 6 юли на стадиона в Каварна ще пее бащата шок-рока Alice Cooper. Фестивалът ще бъде закрит на 7 юли с общ концерт на шведите In FLames и траш метъл величията Slayer.
Мартин Стоянов (Жокер Медия) и Цонко Цонев разясниха подробности около Каликара Рок Фест 2008. Снимка: Avtora.com
"За трите дена очаквам посещаемост от около 35 - 40 хиляди души. Очаквам и разширяване на продажбите на билети в Румъния", каза кметът на Община Каварна Цонко Цонев по време на пресконференция.
Фестивалът Калиакра Рок Фест се организира за трета поредна година и се смята за едно от най-значителните рок събития на Балканския полуостров. В рамките на предишните му две издания са гостували групи като Manowar, Motorhead, Heaven and Hell, Twisted Sister, Testament и Helloween.
Цената за тридневния билет за събитието е 90 лв., като ще има възможност феновете да си купуват и билети за отделните концерти.
Продажбата на билетите ще стартира от 24 март в мрежата на Ticketstream Bulgaria и на касите на билетния център на НДК.
източник:www.avtora.com
... май ще трябва да продам пасатора, за да отида на всичко хубаво тая година...

Каварна рок фест '08
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Mephistofel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU

От година на година сцената в БГ става все по-хубава, човек направо може да се почувства европеец

Между другото човек на Цонко пуска слухове, че тази година Каварна ще е затворена за концерти, но това ще се реши впоследствие, засега си върви рекламната кампания... това го знам от първа ръка от каварненски образи

- Mephistofel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Mephistofel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- jijibs
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Каварна рок фест '08
Колеги, една година по-късно 2009 ще има ли някой на феста в Каварна? Аз съм на линия! Пишете да се видим там! 

- Mephistofel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ще има, ще има...
Аз съм и за 3-те дни, след малко паля!

Аз съм и за 3-те дни, след малко паля!

- jijibs
- Автомобил:
- Двигател:
И аз днес тръгвам. Може да се видим там!
p.s. да беше оставил едно телефонче
p.s. да беше оставил едно телефонче

Върни се в “ОФФ-Топик - други”