.. към колегите от Русе

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
rado_mit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

.. към колегите от Русе

Мнениеот rado_mit » Вто 14 юли 2009 16:05

.. колеги .. тук вече 2 месеца се оглеждам в една обява за мотор http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=5&act=51234897521893507&f1=details
въпроса ми е .. някой познава ли ги тези хора /автокъщата де/ .. да кажат две думи за моторетката .. че не са словоохотливи по телефона .. а интереса ми е сериозен .. задачките много .. а пътя до Русе .. доста :roll:

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Re: .. към колегите от Русе

Мнениеот ABSOLUT » Вто 14 юли 2009 16:29

Е това ако са "лека забележка" :lol:
таблото е счупено и липсва част от него, фаровете са два малки кръгли, защото цялото яйце с оригиналния фар ги няма, а и резервоара е смачкан от едната страна.

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Вто 14 юли 2009 18:40

Тея са баси измекярите. Отиваме със колега от форума да гледаме един пасат В3 гледаме,уточняваме цената. Викат "перфектен" е и цената е перфектна. Като почнах да му вадя скритите дефекти тея откачиха и както бяхме говорили за 2500 изведнъж 3000лв.А беше въпрос на секунди да решим дали си струва при тея дефекти да я купим понеже имахме определен бюджет но по всяка вероятност щяхме да я купим. Е съответно им дадохме второ място. Имат един син пасат В3 който е на 2500 обявен а си личи че е имал среща със товарният влак.Толкова разкривена предница няма. Аз от там и крушка за фара няма да си купя (колкото и да съм на зор) :evil:

Потребителски аватар
rado_mit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rado_mit » Сря 15 юли 2009 9:46

ABSOLUT написа:Е това ако са "лека забележка" :lol:
таблото е счупено и липсва част от него, фаровете са два малки кръгли, защото цялото яйце с оригиналния фар ги няма, а и резервоара е смачкан от едната страна.

.. забележките ги виждам .. едно падане с 20-30 км/ч причинява дори повече щети .. но говорим за BMW все пак .. нищо неотстранимо с малко мерак + 200-300 евра + Ebay .. ще стане перфектен
znainainai .. мерси за инфото .. очевидно са задници от автокъщата .. и по телефона са такива .. зададеш ли конкретен въпрос .. стават "нервни" .. модела е супер .. и цената .. почти добра .. но не ми се бие път до Русе за да видя поредната блъскана и размазвана моторетка събрана от 2-3 други .. каквито са половината мотори произведени след 2004-2005г. в Дупница например :bishop

Върни се в “ОФФ-Топик - други”