Почивка на море с малко дете - дайте съвет
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Почивка на море с малко дете - дайте съвет
черноморец е эа теб
- zloby3400
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AEK 1996
- Контакти:
musura написа:Един глас и от мен за нещо 4-5 звезди на плажа с басейн и задължително ол илнкузив - в момента цените са с поне 25-30% надолу в сравнение с миналата година, а с малко дете всяка друга почивка всъщност не е почивка![]()
Реално погледнато, от както съм с дете винаги ползвам такъв тип летни ваканции и нямам оплаквания. Тази година съм избрал Дюни, че базата е по-голяма, ползваш повече барове, ресторанти, има доста спортни съоръжения, аниматори за децата всяка вечер и т.н. гъделчета - цена около 160 лева (20-30 август) за двама големи и едно дете на денмисля, че си струва
Колега, това 160 лева ако е с изброените екстри (ол инклузив и т.н) за комплекс 5 звезди, мисля че толкова беше Дюни, си е супер цена!!! Миналата година при нас в Созопол само нощувката в апартамент с 1 спалня - двама възрастни + 1 дете беше 150 лева за същия период - август, без закуска без гараж, само спане - 3 звезди, ползваш безплатно басейн и шезлонг. Вече съм далеч от морето и нямам прясна информация ама това за Дюни си е за графа "топ оферти"
kroi написа:За Бяла мога да кажа само хубави неща .Спокойно е чисто е горе-доло .Виж в нета хотел "Йоана -Цветелина " хазяите са суперготини хора за трето лято ще съм там.
Бяла! От 16 до 24 Юли! "Йоана-Цветелина"
Благодаря на колегата! Може и да се видим там!

Благодаря на всички за отзивчивостта!

- zloby3400
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AEK 1996
- Контакти:
Колега, удари една студена бира на плажа заради мен и всички които това лято само ще бачкат 

- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
И аз съм от 16 до 24-25 на Камчия и Варна
Който иска може да спретнем една морска среща 

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Снощи се върнах от Камчия, за малки деца е екстра, влизането в морето е полегато и на 20 - 30 метра навътре е вода до гърди, на Бяла ходихме до пързалката, пясъка едър, влизането в морето камъни, два метра навътре не намирах дъно а съм 1,80м. За десет дни съм ухапан на 3 места от комари, но мисля спокойствието с което изкарах почивката омаловажава факта с комарите
Догодина живот, здраве и пари, пак там.

Догодина живот, здраве и пари, пак там.
Благодаря на колегата Kroi!
Прекарахме си много добре, хазяите наистина са много хубави хора и бих препоръчал това хотелче и на други, желаещи спокойна почивка!
П.П. Извинявам се на Краси, че нямаше време да ми вземе реванша на белот!

Прекарахме си много добре, хазяите наистина са много хубави хора и бих препоръчал това хотелче и на други, желаещи спокойна почивка!
П.П. Извинявам се на Краси, че нямаше време да ми вземе реванша на белот!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”