Добра дума за полицаите(катаджиите)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
drmilendd
Автомобил: Opel Vectra
Двигател: 22ZE 2009
Контакти:

Добра дума за полицаите(катаджиите)

Мнениеот drmilendd » Пет 31 юли 2009 9:00

Не пускам темата като контрапункт на " Как полицията нарушава закона в БГ [Само Снимки и Видео] ", а подбуден от две случки в последните два три дни.
Преди няколко дена след Севлиево, на пътя за София, ме спряха с превишена скорост 96 км при разрешени 60 в района на бензиностанция. След кратък разговор какво работите и що не внимавате (любезно и с усмивка казано, даже бих казал със загриженост), на което аз отоговорих, че по-добре те да ме спрат отколкото някое дърво ме пуснаха по живо по здраво, без нито дума за пари, или ко ши праим сега и так дале. Смешното е, че аз имах само пет лева в себе си, щото вече разчитаме на пустите карти за пари, та ги почерпих два еклера :D (бяхме ги приготвили с жената за десерт)
Вчера на левия завой на България към Нестеров (софиянци се сещат за какво иде реч) две нови черни ес класи (във формация) се предредиха, както са свикнали, пред всички чинно чакащи. Тъкмо щях пак да се ядосам на нашта държавица, когато катаджията на кръстовището слезе, размаха палката пред тях и ги спря.
Та нека да има и една тема, където да споделиме и доброто което виждаме от полицаите, та нали ние им плащаме заплатите...

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Re: Добра дума за полицаите(катаджиите)

Мнениеот batmilko » Пет 31 юли 2009 9:03

drmilendd написа:ме спряха с превишена скорост 96 км при разрешени 60 в района на бензиностанция....ме пуснаха по живо по здраво...
е кое им е доброто. Ако бяха добри полицаи, трябваше да ти напишат акт и да ти вземат книжката за един месец :012: :не:

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пет 31 юли 2009 9:05

Аре сега всеки е имал такива случки кво се праиш Миле,еваля на хората,ма верно си си бил за чегареня,но поне да ти е убеца на ухото,щот следващия път нема да те пуснат без Акт :012: :012: :012:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 31 юли 2009 9:07

дано не съм прав, ама тоя втория дали не е спрял мутрите да си проси пари :roll:

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Пет 31 юли 2009 9:08

:да:
Напълно подкрепям батмилко.Добри полицаи са тези,които спазват закона и следят за спазването му.Такива са полицаите на запад.Мога да ти кажа в Гърция какви са санкциите за 30+ над позволената.Свалят ти номерата на колата и 6 месеца колата на трупчета плюс книжката и не знам си каква беше глобата,но е доста солена.Сам си направи сметката дали тез наще са добри.

Потребителски аватар
batmilko
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 31 юли 2009 9:09

MITKO_DVD написа:Аре сега всеки е имал такива случки кво се праиш Миле,еваля на хората,ма верно си си бил за чегареня,но поне да ти е убеца на ухото,щот следващия път нема да те пуснат без Акт :012: :012: :012:

нищо не се "праа"
сега тука всеки който е минал "тънко", било с два еклера или 5 лв. ще се хвали колко са "добри" полицаите ни ли?
Това ще го накара ли следващият път като види табела 60 да намали... поне до 70, а не до 96???

Аман бе

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пет 31 юли 2009 9:10

MITKO_DVD, Колега адски си прав.. да не кажа голяма дума почти на всеки 2-ри се случва са се уплесне и да си кара с превишена скорост. Дори и на мен са ме спирали и са ми правили такъв компромис. Относно колегата BATmilko, колега прави си също че това не е добра намеса на полицията но явно са били на кеф и са искали да отчетат малко дейност.

п.п Истината е че и 2-те страни имат вина просто работата е там че всеки си гледа интереса така че няма на кой да се сърдим ако караш в рамките на ограничението няма да те спре никой обаче ако всички карат така полицайте няма за какво да работят ще ги овулнят mhihi

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Пет 31 юли 2009 9:13

Искам само да ви кажа, че не е лесно да си контролен орган :012: Винаги някой за нещо ще е недоволен.

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Пет 31 юли 2009 9:15

drmilendd написа:Та нека да има и една тема, където да споделиме и доброто което виждаме от полицаите, та нали ние им плащаме заплатите...

viewtopic.php?f=59&t=66955

Потребителски аватар
batmilko
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 31 юли 2009 9:16

Прав сте колега Роси
Не е лесно.
Но за похвала на полицаи бих пуснал тема, ако ме спрат, аз съм в нарушение, искам да мина "тънко"... или пък "по-дебело"... , но въпреки усилията ми ми напишат акт.
и ако е така всеки път.... ще се замислям като натискам газта... и ще си гледам и ограниченията и скоростомера...

иначе просто пълним черните хроники :bishop

Върни се в “ОФФ-Топик - други”